شيادها ، قصد فروش ملک به خود مالک را داشتند
دو مرد شياد که با ثبت املاک يک مرد ثروتمند به نام خود ، قصد فروش آن را به خود مالک داشتند ، شناسايي و دستگير شدند.
چندي پيش مردي به شعبه ششم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 5 تهران مراجعه و از کلاهبرداري 2 مرد شکايت کرد. اين مرد در تشريح ماجرا به بازپرس يونسي گفت : 2 قطعه ملک با ارزش دارم که مي خواستم تا چند ماه ديگر به فروش برسانم به همين منظور به اداره رسيدگي و نظارت بر زمين هاي شهري مراجعه کردم تا پس از بررسي ملکم در اداره ثبت ، اسنادم را که متعلق به رژيم سابق بود باطل و اسناد جديد دريافت کنم.
مرد شاکي ادامه داد: چند روز بعد اسناد 2 ملکم را تحويل گرفتم و به اداره ثبت مراجعه کردم و قرار شد چند روز ديگر مدارکم را تحويل بگيرم بنابراين تصميم گرفتم ملک مناسبي پيدا کنم تا پس از فروش املاکم ، آن را بخرم. وقتي به اين منظور به يک بنگاه املاک در شهرک راه آهن مراجعه کردم ، صاحب محل گفت ملک مناسبي در نظر دارد و روز بعد مرا با مرد فروشنده اي آشنا کرد ، وقتي اسناد املاک را ديدم ، ناگهان متوجه شدم ، اسناد متعلق به املاک خودم است و نمي دانم چگونه به دست مرد فروشنده رسيده است.
با اطلاعاتي که اين مرد در اختيار بازپرس پرونده قرار داد ، پرونده براي تحقيقات بيشتر در اختيار کارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران قرار گرفت.
به دنبال اين شکايت ، ماموران ضمن آموزش به مرد شاکي ، از وي خواستند بار ديگر با مرد فروشنده قرار ملاقات بگذارد. به اين ترتيب ، ماموران اطراف مرکز املاک را که در يکي از محله هاي تهران بود ، زيرنظر گرفتند و در پي عملياتي ضربتي موفق به دستگيري فروشنده قلابي شدند.
اخذ اسناد ملکي مرد ثروتمند بابت طلب
متهم پس از انتقال به مرکز پليس ، خود را حبيب الله معرفي کرد و در بازجويي هاي پليسي منکر هر گونه جرمي شد، اما در مواجهه حضوري با مرد شاکي ، به جرم خود اعتراف کرد. مرد شياد در اظهاراتش گفت : من مالک اصلي املاک نيستم و آن را چند هفته پيش بابت طلب 10 ميليون توماني ام ، از مردي به نام محمدرضا گرفتم و از سرقتي بودن اسناد بي خبر بودم. وقتي متوجه شدم اسناد دو ملکي را که در اختيارم قرار داده است ، ارزش زيادي دارد ، وسوسه شدم آن را بفروشم اما غافل از اين که مشتري ، خود مالک اصلي است.
ردپاي يک آشنا در سرقت
به دنبال اعترافات متهم ، همدستش (محمدرضا) چند هفته پيش در يکي از محله هاي تهران شناسايي و دستگير شد و در بازجويي هاي پليسي وقتي در مواجهه حضوري با مرد شياد (حبيب الله) قرار گرفت ، راز سرقت اسناد ملکهاي مرد ثروتمند را فاش کرد. اين مرد در اظهاراتش ادعا کرد که نوه فردي که مدام به اداره ثبت اسناد و مدارک مراجعه مي کند و آشنايي کامل با وضعيت آنجا را دارد ، مدارک را در قبال اخذ مبلغي ، در اختيار وي قرار داده است و قرار بوده بزودي مدارک جديدتري براي فروش در اختيارش قرار دهد. بنا بر اين گزارش ، به دنبال ادعاهاي اين مرد ، بازپرس يونسي رئيس شعبه ششم دادسراي ناحيه 5 تهران ، دستور ويژه اي را صادر کرد تا با دستگيري مرد جوان ، راز سرقت هاي اسناد املاک از اداره ثبت فاش شود.
جام جم آنلاین...

Bookmarks