arven_andomil (21-02-08), Quick (21-02-08)
همچنین چهره شخصی را که "جفت بهشتی" وی است را به یکی از عرفا نامی تشبیه کرده است.
به گزارش جهان خانم «الف. پ» که ساکن یکی از شهرستان های اطراف تهران است، اخیرا ادعا هایی عجیب درباره حالات خاص روحی کرده و از این طریق مریدانی را نیز برای خود جمع کرده است.
وی پیشتر از همسر خود جدا شده، اما بنا به دلایل عجیبی که اظهار داشته، رجوع کرده است.
این زن گفته است: پس از آنکه از همسرم جدا شدم، خداوند به من ماموریتهدایت بشر را واگذار کرد. در این میان چهره ای نورانی، زیبا و دلربا پیدا کردم و جذابیت های درونی و برئونی فراوان باعث مراجعه و اصرار همسرم برای بازگشتم شد.
وی سپس مدعی شده که در این مدت جدایی خدا جفتی بهشتی برایش انتخاب کرده است.
همچنین چهره شخصی را که "جفت بهشتی" وی است را به یکی از عرفا نامی تشبیه کرده است.
وی در اظهاراتی خود راهمسر یکی از عرفای بزرگ می داند، این در حالی است که این عارف قرن ها پیش درگذشته است.
این زن کلاس های را در ابتدای هفته برگزار می کند و "درسهایی" را به مریدانش می آموزد.
پس از آنکه از همسرم جدا شدم، خداوند به من ماموریتهدایت بشر را واگذار کرد. در این میان چهره ای نورانی، زیبا و دلربا پیدا کردم و جذابیت های درونی و برئونی فراوان باعث مراجعه و اصرار همسرم برای بازگشتم شد.
عصر ایران
arven_andomil (21-02-08), Quick (21-02-08)
|
|
عجب؟!
یعنی راست میگه!؟
نه بابا کشک نیست که!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
اگه کمی ایمان و در نتیجه اطلاعات دینیتون بالا باشه خداوند فرموده که محمد (ص) آخرین پیامبر و دین اسلام هم آخرین دین برای بشر خواهد بود ودیگه حجتی وجود نخواهد داشت(همونطور که میدونید فقط پیامبران برای هدایت بشر فرستاده میشن) .یعنی شخص دیگری برای هدایت بشر نخواهد آمد.
اینا هم یا برای تفریح این کارا رو میکنن یا خل و چلنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس از آنکه از همسرم جدا شدم، خداوند به من ماموریتهدایت بشر را واگذار کرد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks