وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گفت: ايران آماده است تا تجربيات خود را در حوزه‌هاي مختلف علم و فن‌آوري در اختيار ديگر کشورها قرار دهد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر محمد سليماني در چهارمين اجلاس امنيت ICT در کشور سوريه، اظهار كرد: ما در گذشته، محصولات و خدمات مورد نيازمان را از خارج کشور تامين مي‌کرديم که به تبع آن، هزينه‌ي زيادي را نيز پرداخت كرده‌ايم.

وي افزود: اما در حال حاضر و با تلاش‌هاي صورت گرفته توانسته‌ايم، توانايي توليد فن‌آوري و دانش را براي حمايت از خدمات در کشور خود افزايش دهيم.

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات خاطر نشان کرد: هم‌اکنون و با تکيه به اسلام زنده و پويا و ذوق و استعداد جوانان خود قادريم آهنگ رشد علم و فن‌آوري را در کشورمان نسبت به گذشته، چندين برابر افزايش دهيم.

وي تاکيد کرد: در همين راستا و در حوزه‌هاي مختلف از جمله دستيابي به نانوتکنولوژي، پيشرفت‌هاي چشمگيري داشته‌ايم.

بر اساس اين گزارش، دکتر محمد سليماني در اين همايش به معرفي امکانات و زيرساخت‌هاي ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات پرداخت و همچنين اطلاعات و آماري در رابطه با شبکه‌هاي فيبر نوري، ارتباطات سيار و اينترنت در ايران را به حاضران در اجلاس ارايه کرد.

همچنين پروانه‌ي اپراتور سوم تلفن همراه و تلاش‌هاي صورت گرفته درباره خصوصي سازي در بخش مخابرات ايران، از ديگر بخش‌هاي سخنراني وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات کشورمان در اين اجلاس بوده است.

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در اين سفر با همتاي سوري خود نيز ديدار و در خصوص چگونگي اجراي تفاهمات منعقده ما بين دو کشور در حوزه‌ي ICT به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.