پاسخ: پیشنهاد پاور برای این سیستم
نقل قول:
EKWB XLC Predator 360
بسیار خوبه
-------
زیر 70 باید بمونه . اگر خیلی روی واتر کولینگ اصرار نداری خنک کننده hyper 212x بگیر . من با این خنک کننده خیلی خوب جواب گرفتم .
این کورسیر هم دست دوم هست میخوام بخرم قیمتش مناسبه خودم ICE MATRIX 600 DEEPCOOL دارم از چند جا پرسیدم گفتن جواب میده ولی از کورسیر نمیتونم بگذرم
برند EK هم خواستم کیفیتش رو بدونم دیدم خود ایسوس استفاده کرده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این رم هم 3200MHz CL16 امتیازهاش خیلی پایین هست نسبت به 3000 که شما گفتین با این شرایط 3000 گزینه مناسبیه
ممنون از راهنمایتون
نقل قول:
این کورسیر هم دست دوم هست میخوام بخرم قیمتش مناسبه خودم ICE MATRIX 600 DEEPCOOL دارم از چند جا پرسیدم گفتن جواب میده ولی از کورسیر نمیتونم بگذرم
برند EK هم خواستم کیفیتش رو بدونم دیدم خود ایسوس استفاده کرده
این رم هم
3200MHz CL16 امتیازهاش خیلی پایین هست نسبت به 3000 که شما گفتین با این شرایط 3000 گزینه مناسبیه
ممنون از راهنمایتون
واتر کولینگ مدار بسته دست دوم به هیچ عنوان نخرید . به دردسرش نمیارزه . EK مورد تایید من هم هست .
نقل قول:
داداش اگه فقط برای گیم میخوای سیستم ببندی و کاربری دیگه نداری یه i5 بخر بجاش گرافیکتو 1070 بخر .یعنی توگیم یه i5 با 1070 یه 1060 با i7 رو قورت میده
نقل قول:
سلام ب نظر بنده پاور از همون برند کورسیر تهیه این مدل PSU: Corsair RM750x Goldگرافیک هم مدل 1070 تهیه کنید ...
این گرافیک ها مانیتور 4k میخوان برای کیفیت بهتر
من 2k دارم زیاد نخواستم هزینه کنم چون باید مانیتور رو عوض کنم
این 1070 که شما میگین 2k هست ؟
نقل قول:
سلام . چرا واترکولر سیکل باز بر نمی دارین ؟
راستش واتر کولر اولین باره میگیرم
سیکل باز دردسر خودشو داره تا اونجا که من پرسیدم
نقل قول:
این گرافیک ها مانیتور 4k میخوان برای کیفیت بهتر
من 2k دارم زیاد نخواستم هزینه کنم چون باید مانیتور رو عوض کنم
این 1070 که شما میگین 2k هست ؟
بحث رزولوشن که تا 4K ساپورت میکنه ولی تو همین 2K هم 1070 خریدش عاقلانه تر تا 1060 اصلا قابل قیاس نیستند .اگرهم 1060 میگیری 6گیگش رو بگیر
لینک زیر رو حتما ببین
نقل قول:
مثلا-چه-دردسری؟
درسته که گرون در میاد ولی خیلی بهتره.
نقل قول:
اگه سایتهای خارجی روبرید میبینید خیلی نشتی و خرابی واتر کولر بالا هست
پیشنهاد من این غوله واتر کولر رو قورت میده Cooler Master V8 GTS
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از دوست خوبمون 380 بابت مشارکت . این فن یک مقدار برای پردازنده های اسکای لیک سنگینه . چون این پردازنده ها به وزن کولر حساس هستند و احتمال صدمه هست .
ولی 212x هم عملکرد خوبی داره و حدود 492 گرم هست . ولی v8gts حدود 900 گرم وزن داره و نصبش برای اسکای لیک ریسکه
نقل قول:
ممنون از دوست خوبمون 380 بابت مشارکت . این فن یک مقدار برای پردازنده های اسکای لیک سنگینه . چون این پردازنده ها به وزن کولر حساس هستند و احتمال صدمه هست .
ولی 212x هم عملکرد خوبی داره و حدود 492 گرم هست . ولی v8gts حدود 900 گرم وزن داره و نصبش برای اسکای لیک ریسکه
فدایی داری .استاد من حواسم نبود اسکای لایکه پردازندشون .اتفاقا خودم یه بار 212x بستم روی 6600 اسکای لایک خیلی کولر خوبیه از evo 212 هم بهتره . این v8gts اسکای لایک رو منهدم میکنه.
- - - Updated - - -
راستی چرا 5820 سوکت x99 ورنمیداری از 6700 که بهتره
نقل قول:
استاد من حواسم نبود اسکای لایکه پردازندشون .اتفاقا خودم یه بار 212x بستم روی 6600 اسکای لایک خیلی کولر خوبیه از evo 212 هم بهتره . این v8gts اسکای لایک رو منهدم میکنه.
- - - Updated - - -
راستی چرا 5820 سوکت x99 ورنمیداری از 6700 که بهتره
اگر می خواستین برین سمت 2011-3 حتما 6800کا بخرین و اون 200 هزار تومن ارزشش رو داره !