پاسخ: شوک بزرگ: بررسی پاور OC+ گرین توسط وبسایت TECHPOWERUP و نتیجه تاسف بار آن (+ جوابیه گرین)
نقل قول:
برای اولین بار اینجا میخونید:
بالاخره اولین بررسی از پاور های سری OVERCLOCKING EVO گرین یا همون OC+ توسط یک رسانه معتبر خارجی
پاور Kolink Continuum 1200 W که توسط وب سایت مشهور techpowerup بررسی شده دقیقاً مبتنی بر همون پلتفرم پاورهای OC+ گرینه
من داشتم تو سایت TECHPOWER چرخ میزدم تا با یه چیز جالب مواجه شدم دقیقا پاور های سری OC+ گرین
لینک بررسی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینها ترجمه شده حرف تک پاور هست نه من
مهم ترین یافته ها:
عملکرد بد در مقابل جریان هجومی اولیه موقع راه اندازی به دلیل مناسب نبودن ظرفیت خازن های فیلتر ورودی
رپیل شدیداً بالا روی شاخه 12 ولت
کار نکردن درست پروتکشن OCP - محافظت در برابر جریان کشیدن بالا- گفته اگه ادامه میدادیم ممکن بود بترکه
پروتکشن OPP هم کار نکرده، تا 1508 وات کشیدن عمل نکرده (از پاور 1200 واتی)
تحمل وقفه در تغذیه یا Hold-up تایم ضعیف
بازم باور نکردم اما یکسری شواهد مثل فن و شباهت کامب داخلی منو مطمین کرد .
که واستون عکسها رو قرار میدم
این همه شباهت اخه !!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این از این و بعدش اومدم عکس فن هارو هارو مقایسه کردم که بازم دیدم همونه
خودم کفم برید تا چارت هلد اپ رو دیدم
تحمل وقفه در تغذیه (مدت زمانی که اگه ورودی نوسان داشته باشه سیستم روشن میمونه)
بعد دیدن این به خوندن مطلب ادامه دادم و ..
تداخل الکترو مغناطیسی که این پاور ایجاد میکنه وحشتناکه
به هیچ عنوان با استانداردهای اروپا سازگاری نداره اجازه فروش نمیدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اینم سندش
و بعد اومدم دیدم که ریپیل این مدل چقدر بالاست
و این چارت پایین مال EVGA هست
اینجا بود که نتو یه سرچ زدم یه چیز جال دیدم
بسته بندی ها هم جالب بود که شبیه هم بودن
همینطور ریپیل این پاور تو لود 10 درصد از لود 110 درصد EVGA بالاتره که تاسف باره
بدترین محافظت در برابر جریان هجومی اولیه موقع راه اندازی
البته بازم من نظر دادنو میزار به گردن بیننده ولی خب فاجعه شد .
یه عده ای هستن که می خوان حالا که شرکتی تونسته مخصولات با کیفیت تولید کنه رو با دروغ به زیر بکشن و در عوض محصولات تو گمرک مونده در شرایط بد مثل cooler master رو وارد عرصه کنن چون براشون سود داره
اما باید بدونید که محصولات گرین یکی از باکیفیت ترین محصولاته و حتی ممکنه این ریویوها کار شرکت های رقیب گرین باشه
پاسخ: شوک بزرگ: بررسی پاور OC+ گرین توسط وبسایت TECHPOWERUP و نتیجه تاسف بار آن (+ جوابیه گرین)
به دلیل مشاهده و اطلاع از تستی که در لیون از دو پاور کولر مستر و گرین انجام شد .شرکت کولر مستر هم با حضور نمایندش در تست در این تست شرکت کرد . نتیجه خوبی هم ثبت کرد .حضور پاور کولر مستر فقط به دلیل راستی آزمایی نحوه تست و مقایسه با نتیجه سایت Techpower بود .که خوشبختانه نتایج کولر مستر مطابفت داشت با تستی که در techpowerup گرفته شده بود .
هم پاور گرین و هم کولرمستر سر بلند از تست بیرون آمدند . فکر میکنم به زودی نتایج تست اطلاع رسانی میشود .
طبق امار سایت شرکت ایکووا پلاگ لود که گواهینامه 80 پلاس رو به گرین داده و امار خود این بررسی تک پاور اپ(برندی به نام kolink توی لیست شرکت ecova plug load وجود نداشت که از همونجا هردوتا مقایسه بشه پس مجبور شدم به این بررسی استناد کنم)
تابعیت efficiency از load percentage در این دو پاور فرق زیادی داره پس این دوتا پاور یکی نیست
و ادعای ایشون باطل هست پاور گرین میتونه بهتر از این پاور باشه
خودتون مبتونین برین چک کنین توی لینکا
جدول efficiency به ازای درصد بازده توی تست techpowerup بر روی پاور kolink
نتایج تست پاور gp1200b-oc+ برای گواهینامه 80 پلاس (توی لیست پاور های شرکت high power هست باید یه سرچ بزنین بیاد برای اینکه مطمئن باشین منبع اصلیه لینک مستقیم ندادم)
در ضمن به گرین منم دیگه توهین نکنین از صب درگیر اینم یه تفاوت پیدا کنم این لامصبا خیلی شبیهن از لحاظ ظاهری
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
نقل قول:
طبق امار سایت شرکت ایکووا پلاگ لود که گواهینامه 80 پلاس رو به گرین داده و امار خود این بررسی تک پاور اپ(برندی به نام kolink توی لیست شرکت ecova plug load وجود نداشت که از همونجا هردوتا مقایسه بشه پس مجبور شدم به این بررسی استناد کنم)
تابعیت efficiency از load percentage در این دو پاور فرق زیادی داره پس این دوتا پاور یکی نیست
و ادعای ایشون باطل هست پاور گرین میتونه بهتر از این پاور باشه
خودتون مبتونین برین چک کنین توی لینکا
جدول efficiency به ازای درصد بازده توی تست techpowerup بر روی پاور kolink
نتایج تست پاور gp1200b-oc+ برای گواهینامه 80 پلاس (توی لیست پاور های شرکت high power هست باید یه سرچ بزنین بیاد برای اینکه مطمئن باشین منبع اصلیه لینک مستقیم ندادم)
در ضمن به گرین منم دیگه توهین نکنین از صب درگیر اینم یه تفاوت پیدا کنم این لامصبا خیلی شبیهن از لحاظ ظاهری
منم با شما موافق هستم
از وقتی پاورهای کولر مستر گارانتی و وارد بازار شدن این حرف و حدیث ها به وجود اومده
من که یک پاور گرین مال 7.5 سال پیش رو دارم آخ نگفته و صد در صد میگم بهترین قطعه سیستمم محسوب می شه در حالی که بعد از 7.5 سال صد در صد پاور های گرین از نظر کیفیت پیشرفت بسیاری کردن
اینایی که این نتایج رو میذارن فکر می کنن با یک مقاله یک سایت یک برند حرفه ای تو ایران رو می تونن خراب کنن
البته بعضی ها هم می خوان از نام گرین استفاده کنن و نام برند خودشون رو رقیب گرین معرفی کنن که این هم راه به جایی نمی بره
م
نقل قول:
منم با شما موافق هستم
از وقتی پاورهای کولر مستر گارانتی و وارد بازار شدن این حرف و حدیث ها به وجود اومده
من که یک پاور گرین مال 7.5 سال پیش رو دارم آخ نگفته و صد در صد میگم بهترین قطعه سیستمم محسوب می شه
اینایی که این نتایج رو میذارن فکر می کنن با یک مقاله یک سایت یک برند حرفه ای تو ایران رو می تونن خراب کنن
البته بعضی ها هم می خوان از انم گرین استفاده کنن و نام برند خودشون رو رقیب گرین معرفی کنن که این هم ره به جایی نمی بره
م
حتی هیچ گواهینامه 80 پلاسی با نام این برند اخذ نشده
احتمالش زیاده ساختگی باشه