(((((())))))
((( @) ( @ )))
(((( : <._.> : ))))
(((((((((( ,_, ))))))))))))
نترس بعضی وقت ها موبایل هم مثل آینه می شه
سلام .... تو رو خدا ببخش .... نميخواستم اين موقع شب بيدارت كنم ..... واقعاً ببخش.... سعي كن دركم كني .... من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم كجاست .شرمنده!!!
خيلي ببخشيد..مثل اينکه موقع بدي مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردي آفتابه رو کجا گذاشتي
به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به
زيبايي آسمان شب قسم مي خورم كه سر كاري
جوادترين اس ام اس لاو 2007: لاستيك دلمو را با ميخ نگاهت پنچر نكن!
میتونم یه چیزی بهت بگم؟ مطمین باش که از ته قلبم میگم… همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده.. . همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم… خدا یکیشو به من داد…. مال من نوکیاست… مال تو چیه؟
۱)مثل شقايق زندگي كن كوتاه اما زيبا ، مثل پرستو كوچ كن فصلي اما هدف مند ، مثل پروانه بمير دردناك اما با عشق، مثل خر عرعر كن بلند اما شمرده!...
۲)از ترکه ميپرسن :چرا محلتون آسفالت نشده؟ ترکه ميگه:بسم الله الرحمان الرحيم با سلام خدمت شما و بينندگان عزيز همچنيت پرسنل محترم شهرداري و مقام معظم رهبري و خانواده ي محترم شهداي دفاع مقدس و جانبازان و معلولين و ايثارگران عزيز ميهن اسلامي من مال اين محله نيستم.
۲)ترکه از يکي ميپرسه ساعت چنده ؟ ميگن:3 ميگه: واي خدا ديوانه شدم از صبح تا حالا هر کي يه چيزي ميگه
۳)لره قاضي ميشه بهش ميگن حكم كن، ميگه پيك!
۴)اصفهانيه داشته نوار روضه گوش ميداده ميزنه آخر نوار ببينه شام ميدن يا نه
۵)غضنفر ميره رستوران، گارسون ميخواد بزارتش سر كار ميگه: غذاي امروز «كوجي پورو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با «ليمو» است! غضنفر ميگه : «كوجي پورو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با چي
۶)بلوتوث قلبت رو روشن کن
مي خوام تمام وجودمو براتsend کنم
.
.
.
.
ها ها ها
ويروس داشت
الان مي ميري ....!
۷)پليس بين الملل اعلام کرد: نشان مخصوص حاکم بزرگ ميتي کومان توسط قزوينيان به سرقت رفته مراقب باشيد احترام نگزاريد
۸) شيشه گفتم 'دوستت دارم' شکست، به گل گفتم 'دوستت دارم' پژمرد. به دريا گفتم 'دوستت دارم' خشکيد. حالا به تو ميگم 'دوستت دارم'، هواي خودت رو داشته باش
۹)ترکه ميره بالاي پل عابر پياده داد مي زنه حالا من خر،من نفهم، آخه شما اين رودخانه مي بينيد که اومدين روش پل زدين
-->نگاهت همچون باران است و قلبم همچون كوير... و مي داني كه كوير بدون باران زنده است... پس برو بمير!
--> بد ترین درد این نیست که عشقت بمیره بد ترین درد این نیست که به اونی که دوستش داری نرسی بد ترین درد این نیست که عشقت ندونه دوسش داری بد ترین درد اینه که دستشویی داشته باشی اما دستشویی اون طرفا نباشه
--> بزرگترين معضل فکري کودکان ايران: چرا کايکو دستمال قدرتشو تو جيبش نمي ذاشت؟
-->خواستم شمعي باشم تا اخر عمر برات بسوزم... ولي نامرد اديسون برق رو اختراع کرد
--> روز ستاره آرزوها از آسمون اومد پايين و گفت: آرزو كن. من تو رو خواستم! ستاره آرزوها گفت: نميشه! گفتم: چرا؟ گفت: ما تو كار جنس بنجل نيستيم
--> وييز . . ..ويييزز . . ..ويييزّز ويييييييزّزّز....تـــــــــ ــــق کشتم مگس بود ميخواست از خواب بيدارت کنه حالا راحت بخواب!!
-->اون روزها یادش بخیر, دو تا دستامو می گرفتی و تو خیابونها با هم می چرخیدیم, تموم عشقت من بودم, امضا – فرقون