يک روز به يه ترکه ميگن با سي دي جمله بساز ميگه ديروز خواهرتو ديدم ميگن پس سي ديش کو ميگه فردا به بازار مياد
Printable View
يک روز به يه ترکه ميگن با سي دي جمله بساز ميگه ديروز خواهرتو ديدم ميگن پس سي ديش کو ميگه فردا به بازار مياد
کنسرت بزرگ هايده و مهستي 30 ژوئن در تالار بزرگ بهشت سيتي برگزار خواهد شد. از مردگان عزيز دعوت ميشود هرچه سريعتر به مراکز فروش مراجعه نمايند
تهران تنها شهري است که در آن ميتوانيد وسط خيابانهاي آن نماز بخوانيد، وسط پارک شام بخوريد، در رستوران به ديدن مانکنهاي لباسهاي مدل جديد برويد، در تاکسي نظرات سياسيتان را بگوييد، در کوه برقصيد، اما براي ملاقات با نامزدتان بايد به يک خانه خلوت برويد
احمدي نژاد براي کاهش قيمت تخم مرغ به خروس ها وام ازدواج مي دهد
ميدوني فرق من با توپ چيه؟ توپ را شوت ميكني تا گل بشه من خودم گـــلم !
ميدوني فرق تو با توپ چيه؟ توپ را شوت ميكني تا گل بشه تو خودت شـــوتي!
در زندگی بارون نباش که فکر کنند با منت خودتو به شیشه می کوبی ابر باش تا منتظرت باشن که بباری
در ادامه ي طرح امنيت اجتماعي،حوزه ي علميه قم اعلام کرد:براي تسريع در شرعي شدن روابط دختران و پسران،طرح آخوند نا محسوس اجرا مي شود
آنكه دائم هوس سوختن ما مي كرد / كاش بنزين مرا نيز مهيا مي كرد / پمپ بنزين و صف و كارت و من و پيت به دست / كاش مي آمد و از دور تماشا مي كرد.
سنتو در 4 ضرب کن .با 14 جمع کن حالا بر 3 تقسیم کن .نتیجرو که بدست آوردی برای اسکل بعدی بفرست!!!
هر چند از دیده ی من گمشده ای
غمخوار کمک رسان مردم شده ای
در قصر دلم جواهر عشق منی
ای خوشگل من شبیه یانگوم شده ای!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]