اخونده دختر پسر رو لب تو لب تو مسجد میبینه میره میگه مگه شما خانواده ندارین حیا ندارین دین ندارین ایمان ندارین پسره میگه چرا حاج اقا همه اینا رو داریم فقط خونه خالی نداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:na:
Printable View
اخونده دختر پسر رو لب تو لب تو مسجد میبینه میره میگه مگه شما خانواده ندارین حیا ندارین دین ندارین ایمان ندارین پسره میگه چرا حاج اقا همه اینا رو داریم فقط خونه خالی نداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:na:
ياد گرفتم که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. 2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند . 3. از حسود دوري کنم چون حتي اگر دنيا را هم به او تقديم کنم باز هم از من بيزار خواهد بود . 4. تنهايي را به بودن در جمعي که به آن تعلق ندارم ترجيح دهم
زن خودش را خوشگل می کند چون خوب فهمیده که چشم مرد، تکامل یافته تر از مغز اوست!" دوریس دی
لپتو بيار جلو
1
2
3
4
5
6
7
8
9
تا صدم كه بشمارى از بوس خبرى نيست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ازغضنفر مي پرسند سزاريان يعني چه ميگه بچه به شرط چاقو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به غضنفر ميگن خيلي آقايي. ميگه: ما بيشتر!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوشبخت ترين پسر كسي هست كه اولين عشق يه دختر باشه و خوشبخترين دختر كسي هست كه آخرين عشق يه پسر باشه.!.
مردها مثل جاي پارك (پاركينگ) هستن خوبشون كه قبلا اشغال شده بقيشون كه مونده يا كوچيك هست يا جلو در مردم هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
يك بار بهت گفتم دوست دارم، هزار بار گفتم خدايا غلط كردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ميدوني دريا چرا دريا شد؟ به خاطر موجاش اگه موج نداشت هيچ و قت دريا نمي شد،من يه دريام و تو موجهاي مني