@ @ می دونی این چیه؟ یکیشو بگیر تو دستت... . . . آی قلوه قلوه قلوه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
@ @ می دونی این چیه؟ یکیشو بگیر تو دستت... . . . آی قلوه قلوه قلوه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بمشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون هرگز کم نمی یاد!!!!
زندگي سه راه را دنبال کن: 1-دوست داشتن را براي يک تجربه. 2-عاشق شدن را براي يک هدف. 3-فراموش کردن را براي قبول واقعيت
معلم اظيظم عز اينکه خاندن و نوشطن به من ياد دادي حظار بار عذت ممنونم ... مهموود عهمدي نجاد
خبرها داشتيم که قرار است يک خودرو اسلامي با همکاري مالزي ساخته شود به نظرم اين كاركردها هم بايد به خودروي اسلامي اضافه بشه: 1- خودرو هنگام حركت بايد صلوات بفرسته 2- سرعت كه از 80 بالاتر رفت، آيت الكرسي بخونه 3- وقت رد كردن چراغ قرمز بگه "استغفرالله" 4- وقت رسيدن به جاده چالوس و موارد مشابه "فاتحه بخونه" 5- وقت سوار كردن دوست دختر– دوست پسرها صيغه محرميت بخونه 6- وقت پياده شدن بگه "صدقالله
جمع و تفريق دانشجويي 1- يك دانشجوي پسر + يك دانشجوي پسر= انتظار براي دو دانشجوي ديگر جهت جور شدن پايه حكم. 2- يك دانشجوي دختر+ يك دانشجوي پسر = عشقولانه. 3- يك دانشجوي دختر+ يكدانشجوي دختر = غيبت از يك دانشجوي دختر يا پسر ديگر. 4- دو دانشجوي پسر +يك دانشجوي پسر = انتظار براي يك دانشجوي ديگر جهت جور شدن پايه حكم. 5- دو دانشجوي پسر + دو دانشجوي پسر = حكم. 6- بيست و سه دانشجوي دختر + هفت دانشجوي پسر = كلاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
يه جاپني بعد از 15 سال به يه مورچه ياد ميده که با چوب غذا بخوره بعد اون رو مياره تو ميدان تا به مردم نشون بده مردم هم دور تا دور واميستن تا نگاه کنن يه ترکه داشته از اونجا رد ميشده ميبينه همه عقب واستادن يه مورچه هم اون وسط هست ميره جلو مورچه رو له ميکنه ميگه اخه مگه مورچه هم ترس داره؟
قانون 18 انيشتن :اگه بتوني با سرعت نور به تمام افتخاراتت گند بزني انوقت بهت مي گن زيند الدين زيدان
گريه کردم که بدوني زندگي بي غم نميشه اگر دست مو بگيري از غرورت کم نميشه