نام تاپیک ویرایش شد
Printable View
نام تاپیک ویرایش شد
بچه ها یه سوال داشتم
قبض سیم کارت من 310 تومان اومده اگه پرداخت نکنم مثلما" قطع میشه !
میخام بدونم فقط واگذار میشه یا اینکی مشکلی دیگه ای هم داره
بنظر شما اخطاریه و یا چیزی دیگه ای مثلا" دیگه بهم سیم ندن یا بقیه ای سیم های که به اسم من هستن قطع میکنن یا خیر ؟؟؟؟
اگه اطلاعی کاملی دارید زودتر بهم خبرشو بدید مرسی
چون یکی از آشناهام یکی از مدیرهای ارشد هست تو قسمت سیم کارت و ... میدونم من
الان اگه نریزی قطع میکنن
بعد تا حدود بهمن و اسفند کاری ندارن باهات
آخرای سال بهت نامه میدن آقا بیا تسویه کن
اگه کردی که هیچی
اگه نکردی سیم کارتت به شخص دیگه ای واگذار میشه
اگه قیمت سیم کارتت مثلا 200 تومن باشه با توجه به اینکه بدهیت 310 تومنه 110 تومن واست بدهی میزنن و میگن باید ماهیانه بریزی به حسابشون
این کار رو نکنی از طریق قانون باهات برخورد میکنن (ممکنه دادگاهیت کنن بعد از یه مدت)
مثل اینکه تا 2 هفته دیگه ثبت نام سیم کارت های 150 هزار تومانی شروع میشهنقل قول:
یه سوال دارم فرق IR-MCI با IR-TCI چیه؟
من یکی داشتم قبلا IR-TCI بود و سیم کارتم سوخت حالا که عوضش کردم شده IR-MCI چرا اینطوری شده؟
دوست عزیز تمام سیم کارتهایی که IR-TCI بعد از اینکه یکبار بسوزه یا به هر علتی بخواد تعویض بشه به IR-MCI تبدیل میشه
من خودم tci دارم ولی شنیدم که مخابرات خودش می سوزونه و mci می ده.البته مطمئن نیستم ولی چند وقته خیلی از دوستام که tci داشتن سیم کارتشون سوخته...
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار از عرضه سیم کارت های 150 هزار تومانی همراه اول با کد 0910 خبر داد.
به نقل از موبنا ، عباسعلی ابوالفضلی اظهار داشت: در زمان حاضر ثبت نام سیم کارت های 288 هزار تومانی همراه اول متوقف شده است و کسانی که تاکنون نسبت به ثبت نام این سیم کارت ها اقدام کرده اند، می توانند با مراجعه به دفاتر امور مشترکین سیم کارت های خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه ثبت نام و واگذاری سیم کارت های اعتباری همراه اول ادامه دارد، یادآور شد: جزییات واگذاری سیم کارت های 150 هزار تومانی همراه اول بعدازظهر امروز و پس از نشست مدیران وزارت ارتباطات در این خصوص اعلام خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به گزارش موبنا پيشنهاد شرکت مخابرات ايران براي تعرفه استفاده از اينترنت همراه اول به ازاي هر يک کيلو بايت 15 ريال است و همچنين اين اپراتور قصد دارد مبلغ پنج هزار تومان به عنوان هزينه فعالسازي اين سرويس از مشترکان خود دريافت کند.
اين در حالي است که يک منبع مطلع نزديک به سازمان تنظيم مقررات با اعلام اين مطلب به خبرنگار موبنا ، از احتمال تغيير اين تعرفه خبر داد و گفت که سازمان تنظيم مقررات بر تعرفه واحد بر خدمات ديتاي اپراتورهاي تلفن همراه تاکيد دارد.
تعرفه سرويس GPRS که فعلا براي سيمکارتهاي ايرانسل فعال است براي هر كيلوبايت 15 ريال بوده و مبلغي بابت شارژ اوليه اين سرويس نيز از مشترکان اخذ نمي شود.
پس از ابلاغ اين تعرفه امکان ارائه سرويس GPRS از سوي همراه اول وجود خواهد داشت و همچنين اپراتور اول مجاز خواهد بود که تعرفه سرويس خود را کاهش دهد.
همراه اول بيش از 27 ميليون مشترک دارد و قرار است سرويس اينترنت اين اپراتور، شهريورماه راهاندازي شود.
GPRS (General Packet Radio Service) يا خدمات راديويى مربوط به بسته هاى اطلاعات، امکان اتصال به اينترنت را از طريق تلفن همراه فراهم مي کند.
مدیر دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار ایران از راه اندازی سرویس اینترنت همراه (GPRS) همراه اول در شهریور ماه خبر داد.
"سید حسن سید موسوی" صبح امروز در مراسمی در مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این سرویس به مناسبت هفته دولت در سال جاری راه اندازی می شود و در اختیار مشترکان تهرانی قرار خواهد گرفت.
همچنین در این مراسم "علی اصغر عینی پور" معاون فنی شرکت ایرانسل نیز از آماده بودن بستر نسل سوم شبکه تلفن همراه ایرانسل خبر داد.
وی اظهار داشت: بستر شبکه تلفن همراه ایرانسل برای فناوری نسل سوم تلفن همراه آماده است و هر زمان که مجوز ارایه آن را دریافت کنیم، می توانیم سرویس های مبتنی بر نسل سوم تلفن همراه را در شبکه ایرانسل عرضه کنیم.
منبع : همنا
===============================
ولی فکر کنم بازم سرکاریه !