سلام من میخوام یک مودم بهم بگید که بشه v%p%n داخل ست کرد برای ریسور لینوکسی میخوام ممنون میشم زیاددگرون نباشه تشکر الان مودم netis مدل dl4311 دارم نمیدونم این قابلیت داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Printable View
سلام من میخوام یک مودم بهم بگید که بشه v%p%n داخل ست کرد برای ریسور لینوکسی میخوام ممنون میشم زیاددگرون نباشه تشکر الان مودم netis مدل dl4311 دارم نمیدونم این قابلیت داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
TD-W8960Nنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام میخواستم اینو از دیجی بخرم تموم کرده بود مدل مشابه چی بخرم ممنون میشم چند مدل بگید تشکر
D-LINK 2750U را سایتش را چک کنید این هم باید پشتیبانی کنهنقل قول:
دی لینک محصولات عالی داره
D link 2740u
سلام خوبید چه ادرسی باید برم ؟ گوگل یا سایت خود مودم که خارجیه ؟من الان این مودم دارم اینم نمیدونم تو گوگل چک کردم پیدا نشد ؟ مدل dl4311netisنقل قول:
اون مودمی که اول معرفی کردم در بازار هست همون را تهیه کنید . این مودم که شما میگید ریمارک هست طبیعتا اطلاعاتی در سطح اینترنت پیدا نمیکنینقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز من مودم تی پیلینک مدل 8960 خریدم ورزن 7 میخوام داخل قند شکن بزنم لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام خوبید این قسمت پیدا نمیکنم لطفا راهنمایی بفرماییدنقل قول:
سلام من که مودم خریدم متوجه شدم ابن مدل دارای ورژن های مختلف How to Setup IPSec Tunnel (VPN) on TD-W8960N/TD-W8950ND/TD-W8968(V3 V4 فقط ورژن ۳ و ۴ میشه اونی که من خریدم ورژن ۷ و نمیشه متاسفانه .اینم اموزش برای اونایی که v.3.4 دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خدا نگهدار دوستان عزیزم