X Ray جان میشه در مورد ساین کردن یه توضیحی بدی من اکثر برنامه هات را نمی تونم نصب کنم حالا از این ساین که نوشتی و من نمی دونم چیه یا اگه با توضیح نصب برنامه ها را بزاری خیلی بهتره چون الان روی n73 تست کردم اکثر با پیغام expire روبه رو شدم.
ممنون.
Printable View
X Ray جان میشه در مورد ساین کردن یه توضیحی بدی من اکثر برنامه هات را نمی تونم نصب کنم حالا از این ساین که نوشتی و من نمی دونم چیه یا اگه با توضیح نصب برنامه ها را بزاری خیلی بهتره چون الان روی n73 تست کردم اکثر با پیغام expire روبه رو شدم.
ممنون.
با این برنامه بالاخره میتونید صدای شاتر دوربین رو قطع کنید و موقع عکسبرداری و یا فیلمبرداری فلش (پروژکتور) دوربین رو خاموش و به کارتون ادامه بدید
Jar Resizer
حتما تاکنون بارها و بارها شده که برنامه یا بازی جاوایی را به محض نصب و اجرا در گوشی خود پاک نموده اید . دلیل اینکار هم حتما عدم اجرای برنامه یا بازی جاوا به صورت تمام صفحه در گوشی شما بود . برنامه ای که هم اکنون در اختیار شماست تمام این مشکلات را رفع خواهد نمود . شما با این برنامه ظرف مدت کمتر از 4 ثانیه می توانید اندازه صفحه نمایش برنامه یا بازی جاوای مورد نظر خود را به اندازه دلخواه تغییر دهید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ویژگیهای برنامه :
- رایگان بودن برنامه
- حجم فوق العاده کم برنامه
- استفاده آسان و سریع از برنامه
- تبدیل فایلهای جاوا ظرف مدت کمتر از 4 ثانیه
- تبدیل فایل انتخابی به فایلی با صفحه نمایش دلخواه ( جایگزین کردن )
یک Blacklist قوی ....
برنامه الارم و اسکرین سیور ساعت و ....
برنامه Block کننده sms ...
باز کردن فایلهای زیپ ....
عکس گرفتن از صفحه نمایش
PhoNetInfo v1.4.0 برنامه ای برای اطلاع از مشخصات گوشی به طور دقیق
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]