پاسخ: برنامه برای P990 و به طور کلی برای Uiq 3
نرم افزار کاربردي و قدرتمند SMS Firewal & Guard که به تازگي براي ورژن سوم از گوشي هاي
سري UIQ عرضه شده است قابليت محافظت و مخفي کردن SMS هاي شما را در مقابل ديگران دارد. همچنين توسط اين برنامه جالب ميتوانيد به SMS هاي خود پسورد دهيد تا ديگران نتوانند بدون اجازه شما آنها را بخوانند!
قابل نصب بر روي گوشي هاي سوني اريکسون:
P1 | P990 | W960 | W950 | W958c | M608c | M600
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام و خسته نباشید. میشه درباره نحوه دانلود راهنمایی کنیدممنون میشم
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید. میشه درباره نحوه دانلود راهنمایی کنیدممنون میشم
سلام
عضویتت رو تبریک میگم :party: خوش اومدی :love:
برای دانلود کردن کافیه روی آدرس لینک داده شده کلیک کنی ( مثلا همین آدرس بالا که به رنگ آبی هست). توی صفحه ای که باز میشه تقریباً وسط صفحه یه کادر آبی هست زیر اون نوشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] . روش کلیک میکنی ودانلود و بعد هم save میکنی. :wink:
سلام. متاسفانه هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم . فقط یک بار دانلود کردم.بعد از اون صفحه ای که لینک دانلود داره ظاهر نمیشه به جاش یه صفحه دیگه میاد اگه ممکنه راهنمایی کنید. ممنون
روی لینک که کلیک میکنی یک صفحه میاد. یکمی طول میکشه تا کامل بشه. بعد یک download ظاهر میشه. روش بزنی میره برا دانلود
من به همه شما پیشنهاد می کنم دانلود های زیر 20MB را در رپیدشیر یا مگا آپلود یا فایل فکتوری آپلود کنید.
چون با سایت رپید باز بدون هیچ مشکلی از همه این سایت ها دانلود کرد.
خیلی راحته
فقط کافی لینک هر کدوم از این سایت ها را در قسمت آدرس فایل قرار دهید و سپس دسته بندی فایل را مشخص کنید و صبر کنید تا گزینه دانلود ظاهر شود و بعد با هر دانلود منیجری می تونید اون فایل را دانلود کنید.
نرم افزار برای با خبر شدن از جستجوی گوشی توسط بلوتوث گوشی های اطراف بوسيله ی هشدار لرزشی ...
ترجمه قرآن به فارسی
بعد از دانلود فایل را باز کرده و فایل HTML و چهار پوشه همراهش را به داخل گوشی کپی کنید.
ن نرم افزار یکی از کاربردی ترین برنامه های سونی اریکسون P990 P990i میباشد توسط این برنامه این قدرت را دارید که کنترل گوشی خود را به طور کامل بدست بگیرید.
قابلیت های Swiss Manager :
مدیریت Task ها در P990
1_ میتوانبد Task (برنامه) های در حال اجرا را مشاهده نمائید ، حتی Task های سیستم نیز توسط این برنامه قابل مشاهده هستند
2_ میتوانید یک برنامه را End Task کنید (یا بدون خطراجرای آنرا متوقف کنید) و به این ترتیب میتوانید حافظه گوشی خود را آزاد کنید
3_ میتوانید تمام برنامه هارا از حالت اجرایی متوقف کنید End All Tasks
4_ میتوانید بین Task ها سویچ کنید Task Switch
مدیریت فایلها در P990
مشاهده اطلاعات فایلها و فولدر های گوشی توسط این برنامه از دیگر امکانات این نرم افزار است
نمایش وضعیت و اطلاعات گوشی P990
توسط این برنامه شما قادر به مشاهده تمام مشخصات گوشی خود هستید System Information از جمله :
وضعیت حافظه – وضعیت درایوها – سرعت CPU - سریال گوشی – تعداد رنگ و دیگر مشخصات گوشی – مشاهده اپراتور سرویس دهنده و مشاهده مقدار واقعی باتری گوشی
این نرم افزار قابلیت های جالب دیگری هم دار که پس از اجرای آن مشاهده میکنید
Serial Number 1.41 : CDE18968593A
یک بازی شطرنج برای UIQ3 خیلی باحاله.