پاسخ: چرا Overclock میکنید ؟ !
به عنوان مثال میگم من سی پی یو 7750 رو بدون افزایش ولتاژ تا 3132 مگاهرتز اور میکنم که دما در لود 100 سی پی یو و با فن باکس ای ام دی از 53 بیشتر نشده تا حالا ولی خوب کارایی سیستم با وجود اینکه فقط حدود 17 درصد اور کلاک شده تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه در بازیها افزایش فریم و در نرم افزارهای کانورتر و رندر سازی سه بعدی به خوبی اثرش مشخص میشه .
نقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم
بدون اینکه over کرده باشم دمای cpu در حالت عادی بالاست
از فن خود cpu استفاده میکنم جدیدن هم فن رو خاک زدایی کردم و خمیرشم عوض کردم
دمای cpu رو چجوری حساب میکنن؟ مثلا برنامه ی everest
یک دما داره برای CPU که این دما در حالت عادی همیشه بین 53 تا 60 هست هرچند در حالت های بازی از 60 بالاتر نمیره و 2 تا دما داره به نام CORE 1 و CORE 2 که اینها معمولا بین 45 تا 52 هستند حالا بین اینا کدوم دماست؟ و چرا اینقدر بالاست؟ امکان داره از پاور باشه؟
CPU : E4500 Core 2 Dou
Power : GP330A
اینم عکس از real temp
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز فکر کنم بالا رفتن دمای سی پی یوی شما بدلیل گرم شدن هوای شهرتون باشه اگه قبلا این دما نبوده سی پی یوت و خمیر سلیکون و هیتسینک رو تمیز کردی 100 درصد از گرم شدن شهری که زندگی میکنی هست
و اون دو دما که گفتی مال دو تا هسته ی سی پی یو هست که هر دو نباید درحالت فول لود از 60 درجه بالا بره یعنی این حداکثر دمایی هست که میتونه سی پی یو تحمل کنه و بیشتر از این میترکه
ولی رو 60 درجه هم عمرش کم میشه اگه میتونی یه سی پی یو کولر خوب بخر واسش تا راحت شی :great:
:give_rose:
سلام :
ببخشید من نمی خوام مثل ناظم ها عمل کنم ، ولی این پست ها جاش این جا نبود !
یعنی مشکلات در سخت افزار یا آورکلاک هر کدامش تایپیک جدا داره ...
باز هم بنده رو بابت تذکری که دادم ببخشید ... :give_rose:
در کل من تنها دو موضوع بابت مشکل شما به ذهنم میاد :
1- همانجوری که یکی از دوستان نیز فرمودند دمای هوای داخل اتاق می تونه خیلی تاثیر گذار باشه
2 - بنا بر تجربه استفاده از فن های غیر باکس که بصورت متفرقه بفروش می رسند تو خنک کردن پردازنده
خیلی بد عمل می کنند و رسانایی خوبی ندارند ...
یکی از راه هایی که می شود فن اصلی ( باکس ) رو از فن ها متفرقه تشخیص داد این هست که فن های اصلی
سنگینتر از فن های متفرقه هستند ... این رو براحتی می تونید حس کنید فقط کافی دو مدل رو در دستتان بگرید !
بد نیست من هم نظرم رو در مورد اورکلاک برای دوستان بگم .
اولاً وقتی شما یک سیستم نو میخرید نهایتاً با پیشرفت تکنولوژی این سیستم تا 2 سال کارایی مثبت داره و بعد از اون اگر هم سالم باشه که معمولاً میمونه کارایی مثبتی نداره و به دلیل پیشرفت روزافزون تکنولوژی مجبور به ارتقاء خواهید شد و در این موقع باید سیستمی که 2 سال قبل 800 هزار تومن پول بالاش داردی به 150 تومن بفروشی این یعنی کاهش قیمت تصاعدی پس ارزش نداره این سیستمو تمیز نگه داری که برات 10 سال کار کنه چون عملا دیگه ارزشی نداره پس بهتره تا به روز هست آخرین کارایی رو ازش بگیری اونوقت هست که سود کردی و اگر اورکلاکش نکنی و استوک استفاده کنی در اصل ضرر کردی .
پس چون قطعات زود از رده خارج میشن بهتره نهایت استفاده ازشون بشه که این هم در اورکلاک قطعات نهفته است .
دوماً این علم به نظر من مثل یک ورزش میمونه وقتی مسابقات جهانی داره و میتونه باعث افتخار مملکت و آبروی ایرانی بشه هزاران پردازنده فدای سره کل ملت مهم اینه که ما هم سری میون سرا دربیاریم و خودمونو نشون بدیم .