پاسخ : من میخواهم 8800gtx و سی پی یو 6600 اینتل خود را اولکلاک کنم ایا کسی است
دست شما درد نکنه ممنون محمد امین اگر نظر دیگری دارید بگویید
پاسخ: من میخواهم 8800gtx و سی پی یو 6600 اینتل خود را اولکلاک کنم ایا کسی است
سلام دوستان ! منم سيستمي مشابه دوستمون دارم با اين مشخصات ! ايا ميتونيد براي اور به من كمك كنيد ! هر اطلاعاتي كه باشه خوبه ! در ضمن خودم دست و پا شكسته يه كارايي كردم ! اما ميخوام درست ياد بگيرم !! با تشكر
مشخصات سيستمم :
Q6600 _ASUS - 8800 GTX AQUA TANK _ P5K3 _ DELUX_
RAM - 2GB - DDR3 - CORSAIR - XMS3 - BUS 1333 _ POWER - GREEN 1030
در ضمن دوستان اين برنامه PAINT رو يكمي دستكاري كردم و حالا همينطوري كه در عكس مبينيد شده و هر كار ميكنم درست نميشه ! ميشه بگيد چيكار كنم تا اندازش درست بشه و كنارش جاي خالي نباشه ! به حالت اوليه برگرده ! خواهش ميكنم راهنماييم كنيد !! تا بتونم عكسهاي بقيه صفحات رو هم بذارم ! ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی می خواهی از CPU-Z یا هر برنامه دیگه ای عکس بگیری دکمه Alt+Prt Scr رو بزن فقط اون پنجره خاص توی عکس باشه.
روي cpuz شما مي تونين از هر صفحه اي كه مي خواهيد كليد f5 رو بزنين ازش عكس مي گيره و داخل فايل برنامه cpuz مي ريزه.....
نقل قول:
وقتی می خواهی از CPU-Z یا هر برنامه دیگه ای عکس بگیری دکمه Alt+Prt Scr رو بزن فقط اون پنجره خاص توی عکس باشه.
دوست خوبم ! ممنون كه به سوالات من توجه داشتيد ! اما فكر كنم راه حلي كه شما فرموديد همچون استفاده از كليد f6 باشه و هر دو يك كار رو انجام بدن ! اما سوال منو فكر كنم درست متوجه نشديد ! من با برنامه paint مشكل دارم و بدليل دست كاري اين برنامه ! حالا به صورت عكسي كه ميبينيد ! عكسها رو سيو ميكنه ! و من ميخوام بر گرده به تنظيمات قبليش ! و تنها پنجره مورد نظرمو سيو كنه و در كنار اون جاي خالي نذاره تا هم حجم عكس زياد نشه و هم اندازش بزرگ نشه !! اگه جوابمو بديد ممنون ميشم !!
در ضمن نميدونم چرا كليد تشكر كار نميكنه !!:give_rose:
نقل قول:
روي cpuz شما مي تونين از هر صفحه اي كه مي خواهيد كليد f5 رو بزنين ازش عكس مي گيره و داخل فايل برنامه cpuz مي ريزه.....
سلام ! دستتون درد نكنه ! اما من تو سرچ عكسهاي cpuz به فايلهايي در داخل ويندوز رسيدم كه نتونستم بوسيله preview عكسها رو باز كنم ! اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد ! و اگه ادرسه ديگه اي دارن بفرماييد ! و اگه در مورد سوالام در پست قبل كه براي دوست ديگري نقل قول كردم ! جوابي داريد! لطف ميكنيد به منم بگيد ! منظورم اشكال در برنامه paint هستش ؟؟؟
ممنون از همه دوستان و اساتيد !!
نقل قول:
سلام ! دستتون درد نكنه ! اما من تو سرچ عكسهاي cpuz به فايلهايي در داخل ويندوز رسيدم كه نتونستم بوسيله preview عكسها رو باز كنم ! اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد ! و اگه ادرسه ديگه اي دارن بفرماييد ! و اگه در مورد سوالام در پست قبل كه براي دوست ديگري نقل قول كردم ! جوابي داريد! لطف ميكنيد به منم بگيد ! منظورم اشكال در برنامه paint هستش ؟؟؟
ممنون از همه دوستان و اساتيد !!
والا دوست عزيز من نمي دونم مشكل شما با برنامه panit چي اما روشي كه بهتون گفتم ديگه احتياج به اين برنامه نداره شما cpu-z رو از كجا باز مي كنين مثلا اگه فايلش رو از حالت zip در آوورده باشين يك فايل مي سازه كه داخل اون اين برنامه قرار داره خوب اگه شما كليد f5 رو بزنين داخل همون فايل براي شما عكس رو بدون فضاي خالي مي سازه.....:give_rose::cool:
خوب دوست عزيز فكر كنم مشكل شما اينه........
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
كه اگه گوشهاشو با علامت فلش موس جابجا كني مي توني درستش كني .......
یکم هم در مورد اورکلاک در این تاپیک صحبت بشه بد نمیشه ها :1. (38):