پاسخ: شرکت محبوب corsair رکرد pc mark vantage رو ازان خود کرد!
نقل قول:
ا
این قضیه پرفرمنس تست چیه؟
چرا اس اس دی های شرکت اینتل پرفرمنس بالایی توی ویندوز نسبت به رقبای خود دارند؟!
مگه ملاک توی خوندن و نوشتن یا همون کپی توی اس اس دی ها چیز دیگه هم هست؟
عزيز نا سلامتي چيپهاي اينتل اولين چيپهايي بودند که خوندن و نوشتن اطلاعات بصورت موازي (در حالت Dual Channel و Triple channel ) رو در دنيا ابداع کردن. نهايتا اينکه قوي بودن اينتل در زمينه طراحي حالتهاي پرسرعت دستيابي به RAM قدمت ديرينه اي داره و H.D.D SSD هم از اين قاعده مستثني نيست. تمام کمپانيهاي توليد کننده اينتل رو در اين زمينه رقيب جدي خود مي دونن.
خوندن و نوشتن حالتهاي مختلفي داره. مثلا زمان دستيابي به سکتورهاي پشت سر هم و زمالن دستيابي تصادفي در هاردهاي مختلف فرق مي کنه. برخي نمودارها هم مثلا راجع به نسبت ميزان توان مصرفي به اطلاعات بازيابي شده هست.
به هر حال خوندن و نوشتن فاکتورهاي زيادي مي تونه داشته باشه. نهايتا Performance عموما مجموع کارکرد مفيد يه دستگاه(متوسطي از حالتهاي مختلف کاري) در واحد زمان هستش.
پاسخ: شرکت محبوب corsair رکرد pc mark vantage رو ازان خود کرد!
نقل قول:
البته من گفتم توی تستی که مربوط به خاندن و نوشتن (رید و رایت) هستش عقب افتاده
داش من که نگفتم قبل ندارم سایت مورد نظر رو گفتن خیلی باهاش حال نمی کنم.
در مورد بی پایه و اساس بودن صحبت من در مورد کله پا شدن شرکت اینتل هیچ شکی به خودت راه نده LOL بابا شوخی کردم.
این قضیه پرفرمنس تست چیه؟
چرا اس اس دی های شرکت اینتل پرفرمنس بالایی توی ویندوز نسبت به رقبای خود دارند؟!
مگه ملاک توی خوندن و نوشتن یا همون کپی توی اس اس دی ها چیز دیگه هم هست؟
مهمترین فاکتور در Performance ـٍ SSD و HDD ها در سیستم عامل، 4K Random Read/Write و Sequential Read/Write است، چون بیش از 95 درصد کارهایی که سیستم عامل با هارد داره با همین دو عامل سر و کار دارن. و توی این دو عامل هم SSD های اینتل تا چند ماه پیش بی رقیب بودند، حالا هم کم رقیب هستند. وگرنه Transfer Rate و تست HD Tune که ربطی به کارایی توی سیستم عامل ندارند.