پاسخ: پاسخ : سوال در مورد نرم افزار occt
نقل قول:
از خود برنامه هم میتونه باشه ، مثلاً یه ورژن قدیمی تر یا جدیدتر هم همینطوره ؟
این راه هم تست میکنم نسخه 5.5 اومده با اون هم تست میکنم البته شکم بیشتر رو گرافیک هست ممکنه نتونه با هر پلاگینی کار کنه چون قدیمی هم هست 4670
فقط میخوام بدونم گرافیک اگه نکشه یا خراب باشه میتونه ریست کنه سیستم رو ؟ یا فقط تصویر رو خراب میکنه؟
پاسخ : سوال در مورد نرم افزار occt
همین رو میخواستم بگم
ما همه چی رو تست کردیم بجز گرافیک کارت
نر افزار MSIkombuster رو نصب کنید و گرافیک رو تحت فشار بزارین ( دماش رو هم کنترل کنید ) نتیجه رو اعلام کنید تا ببینیم چطوریه وضعیت .
پ.ن : اگر گرافیک کارت ضعیف باشه ، بیشتر تصویر فریم فریم ، میشه ، ولی اگر مشکل داشته باشه ممکنه شطرنجی یا خط خطی بشه تصویر ، یا سیستم فریز(هنگ)کنه یا ریستارت .
پاسخ: سوال در مورد نرم افزار occt
دمای 4670 تا چقدر خوبه ؟ تو تست occt که همینطوری واسه خودش میره بالا و کمتر از 10 ثانیه رسید به 60
پاسخ : پاسخ: سوال در مورد نرم افزار occt
نقل قول:
دمای 4670 تا چقدر خوبه ؟ تو تست occt که همینطوری واسه خودش میره بالا و کمتر از 10 ثانیه رسید به 60
دمای ثابتی نمیتونم بگم واسش ، اما 60 درجه نرماله. تا 70 - 75 درجه هم بره مشکلی نیست ولی به شخصه دوست ندارم کارتهایم بیشتر از این داغ بشن.
برای تست هم از MSIkombuter استفاده کنید.
توی تست اگر بالای 75 رفت ، یه فن 12 سانتی رو طوری تنظیم کنید که هم روی فن کارت گرافیک بدمه و هم روی هیت سینک مادربرد و دوباره دماها رو تست کنید.
خیلی ممنون
ببخشید من اینو پیدا نمیکنم تو سایت ام اس ای MSIkombuter
نقل قول:
خیلی ممنون
ببخشید من اینو پیدا نمیکنم تو سایت ام اس ای MSIkombuter
اینم خدمت شما : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی ممنونم مهرداد جان شرمنده کردید:love:
30 دقیقه تست کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ : پاسخ: سوال در مورد نرم افزار occt
همه چیز خوبه . به نظرم روی ورژن برنامه کار کنید . اگر بازم ریستارت داشتین بفرمائین تا همفکری کنیم .