2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: راهنمایی برای اورکلاک
دوستان عزیز به نظرتون کدومیک از تنظیمات زیر رو برای رم اعمال کنم از هر نظر بهتره ( کارایی و سرعت ) .... با توجه به حالت دیفالت رم .
در حالت دیفالت : تایمینگ 10-10-10-28- 1T ---- فرکانس 1600 ----- ولتاژ : 1.50000
1- تایمینگ 10-10-10-28- 1T ---- فرکانس 1800 ----- ولتاژ : 1.50000
2- تایمینگ 11-11-11-28- 1T ---- فرکانس 2000 ----- ولتاژ : 1.50000
سلام بر همگی
از دوستان اورکلاکر خواهش میکنم ، آموزش کامل تست زدن با نیتروژن رو به طور کامل در یک تاپیک شرح بدن و هر آموزشی برای تست زدن با نیتروژن ( وسایل مورد نیاز ، روش عایق بندی و ... ) نیاز هست رو بیان کنند .... ممنون
نقل قول:
دوستان عزیز به نظرتون کدومیک از تنظیمات زیر رو برای رم اعمال کنم از هر نظر بهتره ( کارایی و سرعت ) .... با توجه به حالت دیفالت رم .
در حالت دیفالت : تایمینگ 10-10-10-28- 1T ---- فرکانس 1600 ----- ولتاژ : 1.50000
1- تایمینگ 10-10-10-28- 1T ---- فرکانس 1800 ----- ولتاژ : 1.50000
2- تایمینگ 11-11-11-28- 1T ---- فرکانس 2000 ----- ولتاژ : 1.50000
درود
نمیشه به طور قطع نظر داد کدوم یکی بهتره!
پیشنهادم اینه که شما هر کدوم از کانفیگ و تنظیم ها رو اعمال و با برنامه های Pifast و Super PI و همچنین Maxxmem تست کنید و نتایج رو در پروسه های Read/Write ... مشاهده کنید.
نقل قول:
سلام بر همگی
از دوستان اورکلاکر خواهش میکنم ، آموزش کامل تست زدن با نیتروژن رو به طور کامل در یک تاپیک شرح بدن و هر آموزشی برای تست زدن با نیتروژن ( وسایل مورد نیاز ، روش عایق بندی و ... ) نیاز هست رو بیان کنند .... ممنون
در مورد تست زدن با نیتروژن در انجمن زیاد بحث شده.در واقع انجمن شهر سخت افزار گنجینه ای از تمامی مباحث سخت افزاری هستش که می بایست با سرچ کردن به اونها برسید و نباید انتظار داشت که مجدد،گفته های قبلی تکرار بشه،چرا که انرژی بچه های تیم اورکلاک رو در جهت ارائه مباحث جدید میگیره. پس بهتره شما تاپیک های مربوطه رو مطالعه و مشاهده کنید،سپس مشکلات خودتون رو که یک بحث جدید هست در قالب یک تاپیک مجزا مطرح کنید تا رسیدگی بشه.
برای شروع از تاپیک زیر شروع کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بحث و تبادل نظر پیرامون سیستم های یخ خشک و LN2
پی نوشت:موفق به ثبت نام در HWbot (تیم شهر سخت افزار) شدید؟
و نکته ای که لازم دیدم یادآوری کنم؛شما که پرفرمنس سیستم واستون اهمیت داره،چرا از کانفیگ Dual Channel واسه رم سیستم استفاده نمی کنید؟ شما رم 1600 رو تا 2300 هم اورکلاک کنید،تاثیرش به اندازه مود Dual نخواهد بود. توصیه اکید میکنم که از مود Dual استفاده کنید و در کنارش دست به اورکلاک حافظه رم بزنید.
6 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
در مورد تست زدن با نیتروژن در انجمن زیاد بحث شده.در واقع انجمن شهر سخت افزار گنجینه ای از تمامی مباحث سخت افزاری هستش که می بایست با سرچ کردن به اونها برسید و نباید انتظار داشت که مجدد،گفته های قبلی تکرار بشه،چرا که انرژی بچه های تیم اورکلاک رو در جهت ارائه مباحث جدید میگیره. پس بهتره شما تاپیک های مربوطه رو مطالعه و مشاهده کنید،سپس مشکلات خودتون رو که یک بحث جدید هست در قالب یک تاپیک مجزا مطرح کنید تا رسیدگی بشه.
برای شروع از تاپیک زیر شروع کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بحث و تبادل نظر پیرامون سیستم های یخ خشک و LN2
پی نوشت:موفق به ثبت نام در HWbot (تیم شهر سخت افزار) شدید؟
اول از همه بابت راهنمایی های خوبتون تشکر میکنم ... :11():
بله ، با کمک آقا شهریار تونستم عضو تیم شهر سخت افزار بشم و تا این لحظه هم چند تا از نتایج خودم رو ثبت کردم ولی با توجه به اینکه من با ایر تست زدم ، اصلا نتایج جالب نیستند ... چون همه دوستان با نیتروژن تست زدن و نتایجشون خیلی بالا هست ....
نقل قول:
و نکته ای که لازم دیدم یادآوری کنم؛شما که پرفرمنس سیستم واستون اهمیت داره،چرا از کانفیگ Dual Channel واسه رم سیستم استفاده نمی کنید؟ شما رم 1600 رو تا 2300 هم اورکلاک کنید،تاثیرش به اندازه مود Dual نخواهد بود. توصیه اکید میکنم که از مود Dual استفاده کنید و در کنارش دست به اورکلاک حافظه رم بزنید.
فعلا به دلیل نداشتن بودجه کافی اینکارو نمی تونم انجام بدم ولی حتما در آینده اینکارو انجام میدم ... راستی در آینده به نظرتون همین مدل رم رو خریداری کنم خوبه یا کلا رم دیگه ای رو بخرم .
اینم از نتایج تست ، که با تنظیمات شماره 2 عملکرد بهتری داشت ...
سلام به دوستان
سی پی یو من در حالت اور نرم افزاری genie 2 با برنامه پرایم دماش از 80 هم رد میکنه (فرکانس 4.2 ) .. وقتی هم توی بایوس ضریب cpu ratio رو میذارم 37 و فرکانسم میشه 3700 دما حدود 75 میشه ضمنا کیس من خنک کنندگی خوبی داره و فنم هم زالمن 7500 هست به نظرتون این طبیعیه من از اور چیز زیادی نمیدونم از این رو خواهش میکنم راهنماییم کنید
ضمن اینکه در حالت genie2 که فرکانسم رو اتوماتیک 4.2 میکنه سرعت رو روی cpuz میزنه 4.2 ولی روی برنامه CPU Speed Professional میزنه 3.5 علتش چیه که روی برنامه سی پی یو اسپید انقدر کمتره؟
مین....z77a-g45
سی پی یو .... 3570K