این سری حداکثر بتونی 100 مگاهرتز gpu بالا ببری . رم هم بعید میدونم اور بشه . حداکثر 30 مگاهرتزنقل قول:
Printable View
این سری حداکثر بتونی 100 مگاهرتز gpu بالا ببری . رم هم بعید میدونم اور بشه . حداکثر 30 مگاهرتزنقل قول:
نقل قول:باfurmarkکه تست میگیرم همینجوری بدون اورش هم به مربع کوچیک از پایین صفحه یا بالا تصویرش دیرتر جا به جا میشه.مشکلش چیه؟
دوست عزیز سوالی میپرسید . من تصویر رو ندیدم چجوری بگم مشکل از چیه .نقل قول:
اخه سریع درست میشه نمیشه عکس گرفت.انگار یه مستطیل عقب مونده بعد از چند صدم ثانیه هماهنگ میشه.نقل قول:
هر چی این پارامتر هارو بالاتر میبرم.مستطیل بزرگتر میشه.نقل قول:
این روش برای اورکلاک درست نیست . شما اگر راهنمایی میخواهید باید مشخصات دقیق گرافیکتون رو اعلام و ازش عکس بگیرید . هر کارتی یک پتانسیلی برای اورکلاک دارد . همچنین دمای اولیه کارت خیلی مهم هست .نقل قول:
مشخصات دقیقو گفتم دیگه.عکسم تا حداکثر20دقه دیگه میزارم.دمای اولیه هم فکر کنم59بودنقل قول:
اینم عکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این وضع کارت اورکلاک رو فعلا فراموش کنید . با یک مسواک خشک سطح کارت رو تمیز کنید . فن گرافیک هم باد بگیرید که تمیز بشه . با این فن نمیشه اور کرد .نقل قول:
:lol::whistle:.فنش چنده؟با مسواک؟نقل قول: