پاسخ: بحث و گفتمان در مورد ولتاژ ، فرکانس و تایمینگ رم در OverClocking! ا
نقل قول:
خوب این تاپیک قراره دوباره فعال بشه !
دوستانی که مایلند در بحث شرکت کنند همین الان اعلام آمادگی کنند ...
با تشكر.:11():
شروع می کنیم ... :yes:
==========================
یکی از موضوعاتی که در اورکلاکینگ رم مهمه بررسی فاکتور هایی هست که در پایداری رم تاثیر میگذارند . این فاکتور ها را به طور کلی میشه به دو دسته :
1- Timing رم
2- ولتاژ رم
دسته بندی کرد . نظرم اینه که بیایم و تاثیرات عامل Timing را در پایداری بررسی کنیم . اگه موافقید بگید . :great:
موافق هستم چون به زودی یک اورکلاک خیلی سنگین در پیش دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Intel LGA775 Pad Modding Possible frequency mods to Intel Multi-Core LGA775 CPUs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
من چند تا سوال در زمینه تایمینگ رم دارم
درباره Ratio بهتره روی چه نسبتی تنظیم کنیم ؟ غیر فعال بشه بهتر ؟
SPD در زمینه Timing رم ها چگونه عمل می کنه ؟
Memory Hole چی هستش ؟
نقل قول:
سلام
من چند تا سوال در زمینه تایمینگ رم دارم
درباره Ratio بهتره روی چه نسبتی تنظیم کنیم ؟ غیر فعال بشه بهتر ؟
SPD در زمینه Timing رم ها چگونه عمل می کنه ؟
Memory Hole چی هستش ؟
غیر فعال شدن ؟! غیر فعال شدن بنده تا حالا ندیدم اما یک گزینه هست برای تنظیم کردن DRAM Ratio توسط SPD یا اینکه به صورت Auto تنظیم بشه و معمولا برابر 1:1 تنظیم میشه . اما Ratio برای اورکلاکینگ کلا بسته به فرکانست داره چون وقتی میخوای بری بالا نیاز داری که Ratio را بیاری بالا ولی در حالت معمولی برای اورکلاگینگ رم Ratio هر چی پایین تر باشه بهتره ( 1:1 و ... ) .
SPD قضیه اش یک بحث کاملا مفصل و تخصصی هست اگه بخوای کامل بدونی اما به صورت خلاصه SPD میاد و به صورت اتوماتیک طبق اطلاعاتی که روی 128 بایتی که روی EEPROM هست میاد و تنظیماتی را انجام میده .
Memory Hole تا اونجایی که من میدونم مربوط به بحث اورکلاکینگ نیست . به صورت خلاصه میگم اما توضیحات را جاهای دیگه خاصی تا اونجایی که بدونم میگم اینجا تاپیک منحرف میشه : با غیر فعال کردن اون میتونی میزان حافظه ای که سیستم عامل میتونه استفاده کنه و آدرس دهی کنه را بیشتر کنی تحت شرایطی و ... .
قربانت
شهریار :give_rose:
دقیقا در قسمت Ratio گزینه های 4:5 ، 2:3 ، 1:1 , 5:6 , 3:5 , 1:2 و پیشفرضش هم Disable هست CPU من 6550 هست برای اوورکلاک باید مقدار Ratio رم را کمتر کنم ؟ مثلا وقتی روی 1:1 قرار می دهم کلاک رم من حدود 650 میشه
من توضیحات شما را از SPD متوجه نشدم ولی وقتی غیر فعالش می کننم timing رم را می تونم به صورت دستی تعیین کنم
نقل قول:
دقیقا در قسمت Ratio گزینه های 4:5 ، 2:3 ، 1:1 , 5:6 , 3:5 , 1:2 و پیشفرضش هم Disable هست CPU من 6550 هست برای اوورکلاک باید مقدار Ratio رم را کمتر کنم ؟ مثلا وقتی روی 1:1 قرار می دهم کلاک رم من حدود 650 میشه
من توضیحات شما را از SPD متوجه نشدم ولی وقتی غیر فعالش می کننم timing رم را می تونم به صورت دستی تعیین کنم
عزیزم این تاپیک برای اورکلاکینگ رم هست ! نکته ای که باید بهش توجه کنید در کل اینه که بسته به اورکلاک شما داره ! برای مثال وقتی که من میخوام به بالاترین میزان اورکلاک پردازنده ام برسم بدیهی هست که شما باید DRAM Ratio را کم کنید یعنی مجبورید کم کنید . در مورد رم هم نه هر 1:1 بهتره ! بستگی به فرکانس داره آخه ! شما باید طوری تنظیم کنی که بیشترین فرکانس ممکنه را بتونی بگیری ( Ratio تفاوتش وقتی هست که شما برای مثال تفاوت فرکانس کمی داری بین دو Ratio شما باید اونی که کمتر هست را تنظیم کنی ) .
در مورد SPD هم بله همین طوره ! SPD به صورت اتوماتیک تنظیم میکنه Timing را ...
حالا شما اورکلاک کنید . جاهایی توی اورکلاکینگ های سنگین به مواردی بر میخورید که مجبورید SPD را تغییر بدید . :great:
آقا اگر من یه 800 DDR2 را به فرکانس 1333 برسونم با تایمینگ 6-6-6-18 چطوره یعنی کلا توضیح بدهید در هر موردی که به فکرتون میرسه !:1. (38):
با تشکر.:11():
نقل قول:
آقا اگر من یه 800 DDR2 را به فرکانس 1333 برسونم با تایمینگ 6-6-6-18 چطوره یعنی کلا توضیح بدهید در هر موردی که به فکرتون میرسه !:1. (38):
با تشکر.:11():
آخه اینکه چه طوره چیش چه طوره ؟ از چه نظر چه طوره ؟ :1. (38):