خوب خنك كننده مي خواهد من بدون اون گفتم كامل حرفهامو بخون:1. (28):نقل قول:
Printable View
خوب خنك كننده مي خواهد من بدون اون گفتم كامل حرفهامو بخون:1. (28):نقل قول:
مسعود جان ، این تست ها قدیمیه و تقریبا میشه گفت که معماری core اینتل ، به این صورت به دما حساس نیست .
البته این موضوع هم کلی جای بحث داره ، بهتره از یه جا شروع کنیم . نظرتون درباره مبحث توان مصرفی پردازنده و وابستگی این مورد به حداکثر دمای کاملا safe ، قابل تحمل پردازنده چیه ؟
نقل قول:
حالا فهمیدم اصلا برای چی تاپیک زدی !!!
آخه اون سیستمی که توی عکس گزاشتی هست بدرد میخوره که میگی اورکلاک !!!!
اورکلاک با حال و کم هزینه و پر بازده و بی خطر ماله تکنولوژی های جدید هست نه اون مثلا :
cpu هایی که از این تکنونلوژی ساخت بهره میبرند راحت میشه اورشون کرد ! یعنی گرمای کمتر دارند و ولتاژ کمتر میخوان نسبت به اون CPU خودت :
65nm
45nm
32nm
22nm
16nm
از نسل Core 2 Due و Pentuim Dual Core
این CPU ها خیلی راحت اور میشن و به میزان خیلی بالاتری و نیاز به کولر ضعیف تری و ولتاژ کمتری نسبت به سری Pentium 4 که یکی از گند ترین CPU های روی زمین هستند چون اینقدر داغند که در حالت دیفالت مشکل سازند !!!!!!!
من که حالم ازشون به هم میخوره:1. (32):
راستی وقتی این CPU را اور میکنی بازده ی خیلی نا چیزی داره چون یک هسته هست. ولی اور CPU های 2 و 4 هسته ای خیلی تاثیر داره چون 2 یا 4 برابر میشه فرکانسی که اور میکنی یعنی تو CPU 2 هسته ای وقتی 500 MHz میبری بالا در اصل 1000 تا بردی بالا و 4 که 4 برابره !! و پردازش موازی وجود داره تو چند هسته ای ها ! که خیلی تو کارایی تاثیر بالایی میزاره .:yes:
:give_rose:
نقل قول:
اگر با E8400 بخوای اور بدون کولر انجام بدی باید از 3.8 بالاتر نری البته به دمای محیط هم بستگی داره !!!!:1. (38):
و با E8600 تا 4.0 شاید هم بیشتر و شاید هم کمتر !
ولی با 2180 تا 3.0 همانطور که شهریار خان گفتند ! و بدون نیاز به کولر !
:give_rose:
بله مهدي جان موافقم
ببين قبول دارم سيستم قديميه الان خيلي عوض شده من با Dual Core ها كار كردم دماي پايين و خاصيت اور خوبي دارند
اما بحث بر سر ولتاژ هست
يكي از كارهايي كه مهم بود وانجام دادن در پايين آوردن دما ولتاژ پايين بوده منظورم اينكه اگر هم مي خواهي ولتاژ بدي چقدر مي توني بدي كه دما بالا نرود يا اصلا اون مقدار ارزش دارد؟
بدون هيچ خنك كننده اي
چون شما به ديگران ديدم بعضيها مي گن ولتاژ بده برو بالا و نگاه به CPU طرف نمي كنند يا اون تازه وارده
وقتي شما ولتاژ مي دهيد و طرف حرفه اي هست با مايا كار مي كند با 3D MAX كار مي كند يا براي تبديلها هست و مثله يك فايل دي ويدي تصويري مثله VOB را تبديل مي كند به فايل MPEG خوب خيلي طول مي كشد و فشار زيادي مي آورد و همين كه دما برود بالا راندمان كار بسيار پايين مي آيد و...
راستي اينم يادم رفت بگم كه سيستمهاي ضعيف اوركلاك خيلي بهش حال مي دهد مثلا من يك CPU 2.4 سلرون داشتم تا 3200 مي آوردمش خيلي توپ شده بود حال مي كردم باهاش
کلا فلسفه اور در اوایل برای وادار کردن یک سیستم معمولا ضعیف تو فرکانس کاری بالاتر . اول اور از این شروع شد . مخصوصا تو گرافیک .
مسعود جان بهتره کورکورانه از یه سری مسائل پیروی نکنیم . من 2 ساله دارم تو فروم های ایرانی سر این مسئله کار میکنم تا افراد به جای تبعیت کورکورانه از یه سری چیزا ، علت اصلی رو پیدا کنند .نقل قول:
اصلا بحث سر ولتاژ نیست ! مسئله سر جبران توان مصرفی افزایش یافته پردازنده ، در اثر اورکلاک هست . این جبران توان مصرفی می تونه توسط 2 عامل ولتاژ و جریان جبران بشه .
شما این مقاله رو بخون : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ضمنآ در مورد اورکلاکینگ باید یه سری موارد از جمله TDP و Thermal Specification پردازنده رو کاملا شرح داد .
در کل بحث خیلی مفصله ، در روزهای آتی بحث خواهیم کرد .
:11():