برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه دوستان و اساتید شروع می کنیم :بسم الله .. .
این گروه که SSA Overclocker's Teamذکر شده ؛ با کمک خدا و همت وتلاش و هم فکری دوستان و اساتید قراره رکوردی جهانی در زمینه اورکلاک CPU و سایر قطعات سیستم ؛ ثبت کنیم که به نظر من هدف رو :
شکستن بالاترین رکورد فرکانس CPU توسط تیم ShahrSakhtAfzar در جهان !
دوستان هم اگه هدفه دیگه ای یا نظری دارند حتما همین اول کار بیان کنند چون هدفه که به کار شکل میده !
فعلا بحث رو با انتخاب قطعات این سیستم رو که اسمش رو می تونیم SSA OC Case بذاریم با نظر دوستان به تحلیل و بررسی و تجربیات اورکلاکرهای دنیا روی قطعات انتخاب شده که به صورت یک تحقیق برای این پروژه علمی به دست بیاریم تا بعد وارد عمل شیم :
1.CPU: :
قطعه اول پردازنده است که می تونیم همون پردازنده گروه رکوردار دنیا 8.1Ghz رو انتخاب کنیم یعنی Intel P4 631 HT
قطعات دیگر سیستم با فرکانس 8.179 گیگا هرتز:
MB Brand : Asus
MB Model : Commando
NB : Intel P965/G965 rev C2
SB : Intel 82801HB/HR (ICH8/R) rev 02
RAM : 2048 MB DDR2 Dual Channel
RAM Speed : 545.3 MHz (1:1) @ 4-4-4-10
Slot 1 : 1024MB (PC2-6400)
Slot 1 Manufacturer : MSC
Slot 2 : 1024MB (PC2-6400)
Slot 2 Manufacturer : MSC
قطعات دیگر سیستم با فرکانس 8.0 گیگا هرتز:
MB Brand : Asus
MB Model : P5B-Deluxe
NB : Intel P965/G965 rev C1
SB : Intel 82801HB (ICH8) rev 02
RAM : 1024 MB DDR2 Single Channel
RAM Speed : 533.3 MHz (1:1) @ 5-6-6-15
Slot 1 : 1024MB (PC2-6400)
Slot 1 Manufacturer : A-Data Technology
من طی تحقیقاتی که داشتم انتخاب این پردازنده برا رکورد مثلا 8.5Ghz اولین مشکلش این پردازنده گرمای زیادی تولید میکنه که توسط گروه کولینگ داره بررسی میشه البته گفتم من مدل Intel P4 641 HT رو دارم که 3.2 کار میکنه الان با واتر کولینگ تا 5.4 با مادربردAbit IP35 PRO استیبلش کردم این مدل فکر کنم تا 7.9 گیگاهرتز توی دنیا اوور شده یادم اومد مسله بعدی رتبه و استیپینگ پردازنده ای که گروه اورگلاکر جهانی Intel P4 631 HT این پردازنده 3.0 گیگا هرتز رو باهاش اورر کردن ؛یعنی ما باید حتما اگه بخوایم 631 رو اوور کنیم باید یک پردازنده مشابه با رتبه و استیپینگ یکسان مثل پردازنده اون گروه پیدا کنیم چون الان تو بازار مدل 631 موجود هست ولی رتبه و استیپینگش پیشرفت کرده ؟!
که دوستان نظر شون در این باره (رتبه و استیپینگ ) و کلا CPU مد نظر برای این کار چیه؟!
سوال بعدی در مورد حرارت ناشی از اوور این پردازنده یا مثلا پردازنده Q6600 که با چه فرکانسی
چقدر حرارت تولید می کنه که قبل از شروع باید محاسبه بشه ؟!
( دوستان دقت کنید به این مسله که هدف اصلا ثبت رکورد Super PI در این مقوله نیست چون همه می دونن یه CPU چهار هسته ایQX9770 گرون قیمت بخرین اوورش کنید می تونید بالاترین رکوردSuper PI رو ثبت کنید ؛هدف ما CPU های ارزون قیمت و رسوندنشون به فرکانس های دست نیافتنی یعنی رکورد زدن در فرکانس کاری CPU هستش!)
البته Super PI هم می تونه هدف این پروژه قرار بگیره ؟!
منتظر نظرات دوستان هستیم و این آخر از شایان گل تشکر ویژه دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(خلاصه خنک کردن CPU با من!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید

Bookmarks