شما مادربردتون چیه ؟
تا اونجا که من اطلاع دارم چنین مشکل هایی اگه پبش بیاد با آپدیت بایوس حل میشه
شما مادربردتون چیه ؟
تا اونجا که من اطلاع دارم چنین مشکل هایی اگه پبش بیاد با آپدیت بایوس حل میشه
mehdihamed (19-07-10)
770t-usb3
http://www.giga-byte.com/products/pr...px?pid=3320#ov
اگه قیمت هم دارین بگین من 64 مگ وسترن دیجیتال کاویار گرین رو 95000 قیمت دارم البته رشت هستم اینجا قیمتا یکم از تهران گرون تره
آخرین ویرایش توسط mehdihamed در تاریخ 19-07-10 انجام شده است
با خیال راحت هارد رو بخرین و استفاده کنین
فقط توجه کنین: ! به هیچ وجه هارد وسترن گرین نخرین ! به هیچ وجه ! یا سری بلک و یا سیگیت حتی اگه 32 مگ بافر باشن
قیمت بازار امروز رو نمی دونم
mehdihamed (19-07-10), nima_hl (19-07-10), ripek (21-07-10)
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihamed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که tab گرامی هم فرمودند هاردهای سری گرین برای مصارف اکسترنال کاربرد دارند و زمان بیکاری خاموش میشوند و اگر این هارد به عنوان هارد اینترنال مصرف بشه مرتب در حال خاموش روشن شدن هستش و بعد از مدت زمانی مشکل پیدا میکنه ( ولی اگر برای آرشیو میخواهید هارد خوبیه )
از طرف دیگه هاردهای بلک دارای 2 پردازنده هستند که در مواقع فشار به شما امکان بهتر خواندن و نوشتن همزمان رو میدن و یه هارد بلک بدون در نظر گرفتن هجم بافر از نظر سرعت از سری گرین بهتره
هارد بلک 1 ترا دیروز 98 تومن قیمت داشت
mehdihamed (19-07-10), mehrdad_ab (19-07-10), ripek (21-07-10)
اگر وسترن گیرین به عنوان هارد دوم استفاده بشه یعنی ویندوز روی یک هارد دیگه باشه باز توصیه نمیشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihamed (19-07-10)
در این حالت چون ویندوز مرتب هارد دوم رو روشن نمیکنه مشکلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر شما با این هارد مرتب کار دارید بهتره اینجا هم مصرف نشه ( البته در این حالت بعید میدونم مانند هارد os به سرعت مشکل پیش بیاد )
germ (19-07-10), mehdihamed (19-07-10), ripek (21-07-10)
عجب شانسی دارم من فقط 64 مگ وسترن گرین داره با 32 سیگیت یه جا دیگه هم 64 مگ داره که hitachi هست بقیه جاها فقط 32 مگ دارن پس مجبورم سفارش بدم برام از تهران بیارن
زیاد روی بافر زوم نکنید چون پارامتر خیلی مهمی در سرعت هارد نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihamed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Khornaf (19-07-10), mehdihamed (20-07-10)
پس چی مهمه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks