پاسخ: کدوم یک از این دو پک را انتخاب کنم؟
نقل قول:
اینم بگم : آزمایش های روی HD3870 X2 مثل اینکه نشون میدن شاخه گرافیکی AMD یعنی ATi تونسته 8800 ultra رو زمین بزنه اونم بدجور ( البته Driver های بهینه شده این کارت تازه توی راهن !!!)
البته مقایسه این دو کارت کار درستی نیست ...
====
نقل قول:
اما ، اصل ماجرا میره سر این موضوع که 4GB حجم خوبی از RAM محسوب میشه اونم اگه CL4 باشه ، ولی اگه همین مقدار پول رو (حالا 1 کم هم بیشتر ) خرج 8GB ( که البته با این پول میشه با تایمینگ 5 )بکنیم آیا واقعا PC منفجر میشه !! و تفاوت محسوسه ؟
4 گیگ با 8 گیگ در سرعت تفاوت محسوسی نداره دوست عزیز
باز هم سلام و باز از شما ممنون
1) مدل P35C-DS3R رو انتخاب کردم
2) حالا نظرتون رو در مورد windows XP-64bit , windows Vista-64bit بفرمایید . من ترجیح می دم XP باشه ، ولی میگن گیره !
3) راستی چرا نباید با هم مقایسه شن. کارت جدید nvidia با 2 تا GPU گفته میشه حدود 130% تا 150% از 8800ULTRA بهتره ، ولی این کارت توی بعضی تست ها تا 190% کارت ultra کارایی داره ( البته crysis رو قلم بگیرید تا driver های جدید ati که منحصرا برای کارت جدید میاد رو ببینیم) . باید منتظر بود ...
فکر میکنم منظور مهراد این باشه که به خاطر همین دو هسته ای بودن نباید مقایسه بشن (x2 3870 با ultra). من هم با مهراد موافقم 4 گیگ بگیر اونم Corsair یا یک مدل از Gskill با تایمینگ پایین به نظر میرسه اینجا بتونن کمکت کنن::give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر.
سلام مجدد
بگم براتون در مورد رم :
1) رم corsair با CL4 که البته تو لیست پشتیبانی گیگا باشدو حجم 2GB ایران نیست !! با CL5 گرفتم نخورد (البته اینو کسی بی خبر برام گرفت) . اما چه شاهکاریه Crucial . از اون 2 بسته 2GB ی خریدم 4-4-4-12 . عالی بود. این رم رو به همه ی P35 دار ها پیشنهاد میدم . در ضمن تاییدیه ی giga رو هم داره .