پاسخ: کار نکردن پورت usb3
نقل قول:
بایوس اپدیت هست و تنطیمات usb توی بایوس هم فکرنکنم اشکالی ذاشته باشه. 3 تا تیک بود یکیش غیر فعال بود فعالش کردم اما تغییری نکرد.کابل افزایش طول usb2 رو به پورت usb3 وصل کردم ببینم ایا اینجوری هارد رو میشناسه که بازم نشناخت.احتمالا همونطور که گفتین مشکل از ولتاژ پورت باید باشه.
اگه میتونید از بایوس صفحاتش اسکرین شات بفرستید.
بنده هم حدسم اینه که همون ولتاژ کافی رو نمیتونه برسونه،
خیلی وقتا هم قابل تعمیر هست این مشکل (هرچند تا بررسی نشه از نزدیک نمیشه قطعی گفت)
که البته این مهم نیاز هست برد ارسال بشه دیگه.
شاید خرید کارت USB 3.0 بهترین کار باشه.
یک کارت PCI-E X1 دو پورته
یا X4 با 4 تا 7 پورت
دقت کنید کارتایی که X1 هستن اما 4 یا بیشتر پورت دارن اگه همزمان استفاده کنید سرعتشون تقسیم میشه دیگه
چون هر X1 اگه جن 3 باشه سرعتش حدودا 1 گیگ بر ثانیه هست
و هر یو اس بی 3 مدل 5 گیگابیت هم 625 مگ
یعنی حتی مدل 2 پورت X1 هم نمیتونه 1250 ماکسیمم سرعت دو تا یو اس بی 3 رو بده (اما تا 90 درصدش رو ساپورت میکنه و اینکه خب اکثر یو اس بی ها که همچین سرعتایی نمیخوان
اونایی هم که میخوان مثل اس اس دی های اکسترنال مدل های ساتاشون نیاز دارن وگرنه برای مدل های سریعتر کلا یو اس بی 5 گیگی کم میاد. (حتی مدل هایی هستن که یو اس بی 20 گیگی و 40 گیگی نیاز دارن!)
و اینکه تو خرید کارت دقت بشه حتما برق جدا هم بخوره، حالا یا مولکس یا ساتا، اما حنما بخوره
برد مشکی بگیرید (نه قرمز یا سبز یا آبی)
برند اوریکو پیشنهاد میشه
مدلی داره که هدر هم میده، یعنی میشه دو تا یو اس بی 3 دیگه هم برای اتصال یو اس بی های جلوی کیس ازش گرفت (اگر کیستون این امکان رو نداره یک سری براکت های هستن که یو اس بی میدن با این هدر
5 :تعداد فایل پیوست
البته دستگاه های تست پورت یو اس بی هم هستن
از مدل های ساده و کوچک و ارزون (زیر صد هزار تومن) تا چند میلونی خیلی دقیق و بزرگ
مدل ها چن صد هزار تومنی اغلب یو اس بی 2.0 هستن که خب به کار شما نمیان،
باید ساده ترینی که یو اس بی 3.0 ساپورت کنه گرفت
که ولتاژ و جریان رو نشون بده
چن نمونه میفرستم عکسشون رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
دو تا شات گرفتم یکی از تب advanced قسمت usb configuration و یکی هم از تب system status اگر شات دیگه ای مد نظرتون هست بگین تا بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
ببخشید.یک شات رو در پست قبلی تکراری فرستادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه بار گزینه دوم رو غیر فعال کنید فقط و سیو کنید و تست کنید
یه بار هم دوم هم سوم و سیو کنید و تست کنید
تست کردم نتیجه ای نداشت.ولتاژ نرمال usb3 چقدر باید باشه.بنظر شما ایا می تونم مولتی متر رو بزارم روی dc و باهاش ولتاژ پورت رو اندازه بگیرم.
نقل قول:
تست کردم نتیجه ای نداشت.ولتاژ نرمال usb3 چقدر باید باشه.بنظر شما ایا می تونم مولتی متر رو بزارم روی dc و باهاش ولتاژ پورت رو اندازه بگیرم.
سلام، بله میشه گرفت
اما قبلش تو اینترنت پورت یو اس بی 3 رو بیارید که خار های مثبت و منفیش رو بدونید کدوماس که ازشون ولتاژ بگیرید
دیروز یه فلش usb3 خریدم و به پورت usb3 کیس وصل کردم دیدم که نمی خونتش.گویا مشکل از درایو udb3 مادربرد باید باشه.توی ساپورت سایت msi نگاه کردم چیزی به اسم usb drive نداشت.توی device manager قسمت usb3 رو که نگاه میکنم میگه the best driver already installed.نظرتون چیه چیکار میشه کرد.