در هر صورت تو قضیه slave و master هارده sata شک دارم .
Printable View
در هر صورت تو قضیه slave و master هارده sata شک دارم .
والا نه تو هارد مکستور من نه تو وسترن که هردو ساتا هستن من هیچ جامپری برای این کار ندیدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
معمولا هارد های ساتا چون در حالت راید شدن خودشون به صورت 0 و 1 و 0+1 و.... تنظیم میشن این همون حالتیه که شبیه Master یا Slave شدن عمل میکنه و اگر دقت کنین تو نصب هارد ساتا کابل ها خوشون ترتیب دارن و با کابل جدا وصل میشن
به نظر من کم یا زیاد هر هاردی به خصوص هارد ساتا صدای خرخر دارند وصدا می دن یا شاید بعضی از هارد های ساتا صدا می دن . می خواستم بدونم مشکل چی یا به دلیل سرعت این نوع هاردها (سا تا) هست به دلیلی دیگه اگه می شه راهنمایی کنید ممنوم؟
صدای هر هاردی تنها به ساخت اون مربوط میشه مثلا هارد های Western Digital حالا بقیه رو نمیدونم ولی اینی که من ارم که گوشتو بهش بچسبونی هم تو کار های سنگین صاش خیلی خیلی کمه و اصلا به سرعتشون مربوط نمیشه
سلام عزیزم خوبی ؟نقل قول:
ببین عزیزم من علت دقیق اینکه چرا هارد های ساتا صدا میکنند را نمیدونم و دلیل بیشتری صدای آن ها نسبت به IDE اما اطلاعاتی که دارم ممکنه درست باشه . ببین وقتی شما یک عملی را به هارد دیسک میدی مثلا کلیک کردن که باید به فلان قسمت اطلاعات بره روی صفحات مغناطیسی یک دفعه وقفه میوفته و این احتمال زیاد به دلیل سرعت زیاد و وقفه و جستجو اون سکتور مورد نظر هست . ( میدونید سکتور چیه ؟ ) برای همین این صدای این صفحات مغناطیسی هست به نظر من . البته توی سایت IBM یک مقاله ی جالبی خوندم که میتونید صدای هارد دیسک خودتون را کم کنید ...
و اون هم اینکه که شما در کیس را باز کنید و دقت که کنید دقیقا روی کدوم درایو ها صدا میده و پارتشین ها را عوض کنید !
قربانت شهریار:1. (3):
ممنون که همراهی کردین چون من گیج شده بودم که این جامپر که دوستان میگن کجاست که تا حالا من ندیدم.
شدت صدای تولید شده بستگی زیادی به تولیدکننده هارد و کیفیت اون برمیگیرده به نظر من ...
اینکه علت اصلی تولید صدای هارد چیه میتونه موارد زیر باشه :
حرکت اسلایدر روی پلاتر (شاید جنس پلاتر/ اسلایدرهای کمپانیهای مختلف فرق کنه و این عامل صدا باشه )
به حرکت در اومدن Actuator Axis که خودش میتونه تولید صدا کنه
===
در کل توی تجربه به من ثابت شده که WD صدای کمتری از مکستور داره ...
یه نکته دیگه که الان یادم اومد اینه که ممکنه بسته بندی هاردهای کمپانیهای مختلف طوری باشه که صدا نتونه زیاد
ازش بیرون بیاد و مثلا از یه سری عایق های صوتی استفاده میکنند ، که به نظرم نوع محفظه هارد هم میتونه خیلی موثر باشه ( در کاهش شدت صدا)
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه چیزی عمر هارد رو کم می کنه؟ایا فرمت کردن هارد بصورت متوالی اختلالی یا مشکلی برای هارد داره یا نه؟ ایا بستن فن زیر هارد دمای هارد رو پائین می اره؟با سپاس از مدیران سایت
سلام عزیزم خوبی ؟نقل قول:
ببین عزیز در مورد سوال اولتون باید بگم که عمر هارد اگه درست باهاش رفتار کنی چیزی حدود 15 سال هم میتونه باشه ! اما تحت شرایطی مثلا در هنگامی که روشن هست سیستم شما یک دفعه پورت برقش را نکشی و از این جور کار ها ...
دیگری اینه که بد سکتور بگیره و در بعضی از سکتور ها مشکل پیدا کنه که به مرور زمان با زیاد تر شدن سکتور های خراب هارد از بین میره .
از همه مهم تر ضربه نخوردن به هارد !!!! اینکه دارم میگم بد ترین دلیل خراب شدن هارد دیسک هست !
نه فرمت کردنش خیلی بد نیست اگه شما روی سکتور های خراب پارتیشن بدی نکنید !
ببین فنی میتونه موثر باشه که چسبیده به هارد دیسک باشه ! شما میتونی روش احتمال زیاد پیچ کنی و یا یکم با فاصله توی کیس پیچ کنی ...
سوالی باشه در خدمتم ...
قربانت شهریار:1. (26):