خُب،در نهایت یعنی اینکه باید مثلا الان درایو D رو پارتیشن بندی کرد،بعد G، دوباره همین طور تا این تمامی درایو ها تکی تکی پارتیشن بندی شوند،درست می گم؟نقل قول:
پیشنهاد می کنید با چه نرم افزاری بک آپ بگیرم؟؟با خود ویندوز که نشد!
Printable View
خُب،در نهایت یعنی اینکه باید مثلا الان درایو D رو پارتیشن بندی کرد،بعد G، دوباره همین طور تا این تمامی درایو ها تکی تکی پارتیشن بندی شوند،درست می گم؟نقل قول:
پیشنهاد می کنید با چه نرم افزاری بک آپ بگیرم؟؟با خود ویندوز که نشد!
شما فایلها را به هارد دیگه منتقل کنید .به صورت دستینقل قول:
بعد فرمت با پاورمکس
سپس پارتشین بندی
-----------
هارد مشکل دار هم از سیستم جدا کنید باعث هنگ و کندی میشه
یعنی منظورتون هارد اکسترنال هست؟من فقط همین دو هارد رو دارم،مگه نباید هر دو هارد رو پارتیشن بندی کنم؟؟؟مگه نباید تک تک درایو ها رو فرمت کنم؟من که نمی تونم کل هارد رو یک جا فرمت کنم چون اطلاعاتم پاک می شه باید هر درایو رو که فرمت کردم اطلاعات درایو بعدی رو داخل درایوی که تازه فرمت شده انتقال بدم و سپس دوباره اون رو فرمت کنم،این طوری میشه ؟؟نقل قول:
با نرم افزار HDD Low Level Format Tool چطوره؟
این شکلی فایده ندارد عزیز . اگر فضایی برای بکاپ ندارید نمیشه کاری کرد .اون هارد ماکستور هم باید از سیستم خارج کنید .نقل قول:
حالا برا اون یه فکری می کنم،نرم افزار HDD Low Level Format Tool چطوره برای فرمت؟؟و همچنین EaseUS Partition Master برای پارتیشن بندی؟؟نقل قول:
HDD Low Level Format Toolنقل قول:
کل هارد را فرمت میکنه . نه پارتشین . به شکلی فرمت میکنه به هیچ عنوان اطلاعات بر نمیگرده .
پس برای این هاردی که دارید فقط میتونی در حالتی که فضای ثالث داشته باشی بکاپ بگیری
می دونمنقل قول:HDD Low Level Format Tool فقط فرمت می کنه ولی بعدEaseUS Partition Master که می تونه پارتیشن بندی کنه،نمی تونه؟؟خوب هست؟؟
بله بله عزیز فقط سوال میپرسی .کلا گزینه خواندن جواب ها را ندارینقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی تان:11():نقل قول: