بودجت چقدره ؟
Printable View
بودجت چقدره ؟
والا من شهریور ماه به دستم پول میرسه دقیق نمیدونم ولی بالای یک ملیون نیست دیگه؟
البته در جریان هستین که قبلا گفتم سه تا قطعه میخوام یکی پاور که حتما باید بخرم. یکی هارد که اینم مثل اینکه واجب شده یکی هم گرافیک که گرافیک مثل اینکه نخریدم نخریدم چون الویت رو پاور هارد باید بزارم تا الان نمیدونستم هاردم بدسکتوره تا اینکه این برنامه Hard Disk Sentinel زدم و میبینم هاردم داغونه اه
خیلی خوب میشود دقیق بدونم بدسکتور این هاردم از ضربه نیست از برنامه ویروس و برق رفتن مداوم اینطوری شده چون تو گوگل خوندم برق رفتن زیاد ایطنوری میشا و اگه بدسکتور از ضربه باشه ها دیگه خرج الکی رو این هارد بی فایده هستا...
معلوم نمیشه دقیقا چرا اینطوری شده ولی خوب شد فهمیدید . برای اینکه متوجه بشی فیزیکال هست یا نه باید با همون برنامه ای که گفتم بگذاری اسکن بشه . اگر بتونه ریکاور کنه یعنی فیزیکال نیست ولی اگر نتونه هم ....نقل قول:
این دانلود کنم خوبه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد دانلود راهنمایی میکنید که چطور بوت کنم چطور از این برنامه استفاده کنم کولا سخت دیگه..
اگه هم این برنامه نیست لطفا لینک دانلود برنامه ای که شما پیشنهاد میدین بهم بدین. البته بعد راهنمایی هم میخواما که چطور راش بندازم :)
برنامشو نصب میکین .سریال را وارد میکنی و یک صفحه هست که میتونی سیدی بوت رایت کنی یا usb فلش بوتنقل قول:
این امد
خوب الان مشکل همینجاست بوت چی کنم اصلا بلد نیستم تا حالا اینکارارو نکردم فقط ویندز عوض کردم رفت دیگه. الان گذینه سمت چپ فلش بزنم همین؟ میشه ابتادیی توضیح بدین:whistle:
این صفحه سیدی خام رو میگذاری و گزینه سمت راست که ساخت و رایت سیدی بوت رو میزنی .نقل قول:
یه دی وی دی خام داشتم گذاشتم حالا این امد کدوم انتخاب کنم
راستی بعداش باید چیکار کنم؟
سرعتش رو انتخاب کنید هر چقدر کمتر بهتر. بعد مثل سیدی ویندوز سیستم رو باهاش بوت میکنید .نقل قول:
الان با موبایلم و این امد چیکار کنم
بالا سمت چپ چشمک میزنه. چیرو بزنم.