پاسخ: مشکل عجیب هارد سیگیت
نقل قول:
وحید جان با 6 تا نرم افزار توی بوت ( بسته Ultimate Boot CD ) تست کردم اصلا چیزی به نام پارتیشن وجود نداره
اصلا انگار هارد رو تازه گرفتی خام خامه
من در تعجبم چه بلایی سرش آمده که اینطوری شده
میدونم فایده نداره هزینه ای که بخوام بکنم اطلاعات برگردونم رو میدم اطلاعات رو دوباره جمع میکنم
بازم دستت شما درد نکنه آمدید یک چیزی گفتید بعضی ها که فقط به فکر خودشون هستن و ....
موفق باشید
:give_rose:
ببین امیر جان ... اینا اگه جسد هارد رو هم بهشون بدی واست بازیافت میکنن !!! اگه واقعا اطلاعاتی که داری میدونی که نمیتونی دوباره جمعشون کنی ... پس به قیمتش میرزه که هر چی هزینه کنی ... اطلاعاتت برگرده !!! حتی اگه چند بارم فرمت بشه !!! :yes: حالا باز تصمیم با خودته ... موفق باشید !!! :give_rose:
نقل قول:
ببین امیر جان ... اینا اگه جسد هارد رو هم بهشون بدی واست بازیافت میکنن !!! اگه واقعا اطلاعاتی که داری میدونی که نمیتونی دوباره جمعشون کنی ... پس به قیمتش میرزه که هر چی هزینه کنی ... اطلاعاتت برگرده !!! حتی اگه چند بارم فرمت بشه !!! :yes: حالا باز تصمیم با خودته ... موفق باشید !!! :give_rose:
اگر تهران بودی بهت نشون میدادم چه شده مسله بازیابی نیست مسله اینه که هارد اصلا دتکت نمیشه
فکر میکنی چقدر بگیرن بازیابی کنن ؟
اگر بازیابی کنن خوبه ولی بشرط اینکه اطلاعات مورد نیاز من رو برگردونن ؟
بازم میگم هارد هیچ جوره دتکت نمیشه البته توی Seatools داس همه تست ها رو پاس میکنه
به نظرت چکار کنم ؟
امیر جان من دچار مشکل مشابه شما شدم متاسفانه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو ببین
شانس رو میبینی آقا مهدی ؟
حالا برای من سیگیت بود برای شما که وسترن بود چرا اینجوری شده :1. (27):از وسترن بعیده
من Ultimate Boot CD نسخه جدید رو گرفتم خواستید بگید براتون بفرستم چیز خوبیه البته اگر ندارید ( شک دارم نداشته باشید )
دارم کل تاپیک شما رو میخوانم :give_rose:
موفق باشید
والا نمیدونم امیر جان :1. (28):
شروع این مشکل از برگردوندن بک آپ آکرونیز بود که دیدم زمانش برگردوندنش رفت روی 20 دقیقه و تو این زمان کلا 10 درصد رفت جلو
با اینحال من خیلی سریع عمل کردم و یه هارد اکسترنال گرفتم (بازم وسترن) و کل اطلاعاتم رو یه کپی گرفتم که بعد از اون دیگه بالا نیومد
گارانتی هم آسمان هست نمیدونم حالا گارانتی چکار میکنه و چقدر زمانم رو میگیره
الآن هم یه کیس امانت دستم هست خلاصه بدجور دستمون رو گذاشته تو حنا
امیدوارم که مشکلت زودتر حل بشه عزیز :give_rose:
سپاس :1. (23):
نقل قول:
حالا برای من سیگیت بود برای شما که وسترن بود چرا اینجوری شده :1. (27):از وسترن بعیده
اتفاقا از سیگیت بعیده !!! رو چه حسابی اینو میگید ؟! من خودم از سال 81 تا حالا سیگیت استفاده میکنم ... از هارد 40 داشتم تا به امروز که 500 ش رو خریدم ... واقعا راضی بودم !!! :1. (27)::great:
دوستان و سروران گرامی!
اگه به سایت سیگیت سر بزنید میبینید که خود شرکت اطلاعیه زده و گفته که یه سری از هارد های دیاموند 22 این شرکت این مشکل رو دارن و قبل از اینکه این اتفاق براشون بیفته باید fw رو ارتقا بدین!
اگه ندین هارد به فنا میره و باید ببرین گارانتی که اونا با ابزار خودشون ارتقا بدن!
همین و بس!
نقل قول:
اگر تهران بودی بهت نشون میدادم چه شده مسله بازیابی نیست مسله اینه که هارد اصلا دتکت نمیشه
فکر میکنی چقدر بگیرن بازیابی کنن ؟
اگر بازیابی کنن خوبه ولی بشرط اینکه اطلاعات مورد نیاز من رو برگردونن ؟
بازم میگم هارد هیچ جوره دتکت نمیشه البته توی Seatools داس همه تست ها رو پاس میکنه
به نظرت چکار کنم ؟
امير جان شما فريم ويرش رو اپ ديت كردي ؟
قبلا گفتم فريم ويرش نسخه SD1A هست دیروز با یکسی ترفند اوردمش بالا ولی هارد اوایل هنگ میکرد الانم میاد بالا ولی همش شده بدسکتور جوری شده که Seatools نسخه ویندوز اصلا دتکتش نمیکنه
دیگه اطلاعات رو نمیشه کاریش کرد هارد رو زنده کنیم خودش کلی هست
راستی سازگار ارقام چند روزه هارد رو تحویل میده ؟
شما میتونید با نرم افزار maxblast 2008 مشکل هارد خودتون رو حل کنید
این نرم افزار مال شرکت ارتباط گستر پرشیا است که شامل دو تا cd قرمز رنگ و کلی برنامه های جدید است
داخل اونها نرمافزار maxblast2008 هم داره میتونی بخری واستفاد کنی تو انقلاب میفروشن
:great: