پاسخ: مشکل صفحه آبی دارم!!!( تروخدا هرکی هرچی میدونه بیاد تو )
راحت ترین کار این که یه دوستی پیدا کنید که برای مدتی بتونید رم های PC رو با هم عوض کنید این طوری شما مطمئن میشید که ایراد از رم نیست بطور 100 % چون اینطور که شما میگید 2 سال دارید با این مشکل سر می کنید ممکن ایراد از یک قطعه نباشه کل کامپیوتر به مشکل خورده باشه اگر شما الان رم تهیه کنید و باز به این مشکل بخورید دلیل این نمیشه که رم های شما سالمند فقط می فهمید که سایر قطعات هم مورد داره اما اگر بتونید رم رو عوض کنید برای مدتی هم رم های شما روی اون سیستم تست میشه هم سیستم شما با رم های سالم دوست تون تست میشه .
در ضمن وقتی مشکل صفحه آبی پیش میاد معمولا لازم که ویندوز عوض بشه حالا نمی دونم شما هم ویندوز رو مجبورید دائما عوض کنید یا نه اگر این کار رو می کنید و همیشه هم از یک ویندوز استفاده می کیند بهتر ویندوز دیگه ای برزید چون این مشکل اول از همه به رم مربوط اما بعضی مواقع هم از ویندوز های معیوب سرچشمه میگره
نقل قول:
خودتون گفتین که قبلا یه رم دو گیگ رو سیستم بوده و مشکلی نداشتین خوب خودتون جواب خودتونو دادید
مطمعن باشید که رمها با مینبرد و قطعات دیگر مچ نیست
رم هاتونو عوض کنید درست میشه
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
از نظر پاور هم مشکلی ندارید چون برای این سیستم کافیه
در رابطه با پاور من یه کارت DVB دارم که در جایی دیدم 140 وات میخواد آیا با حساب این بازم پاور کافیه ؟
نقل قول:
راحت ترین کار این که یه دوستی پیدا کنید که برای مدتی بتونید رم های PC رو با هم عوض کنید این طوری شما مطمئن میشید که ایراد از رم نیست بطور 100 % چون اینطور که شما میگید 2 سال دارید با این مشکل سر می کنید ممکن ایراد از یک قطعه نباشه کل کامپیوتر به مشکل خورده باشه اگر شما الان رم تهیه کنید و باز به این مشکل بخورید دلیل این نمیشه که رم های شما سالمند فقط می فهمید که سایر قطعات هم مورد داره اما اگر بتونید رم رو عوض کنید برای مدتی هم رم های شما روی اون سیستم تست میشه هم سیستم شما با رم های سالم دوست تون تست میشه .
در ضمن وقتی مشکل صفحه آبی پیش میاد معمولا لازم که ویندوز عوض بشه حالا نمی دونم شما هم ویندوز رو مجبورید دائما عوض کنید یا نه اگر این کار رو می کنید و همیشه هم از یک ویندوز استفاده می کیند بهتر ویندوز دیگه ای برزید چون این مشکل اول از همه به رم مربوط اما بعضی مواقع هم از ویندوز های معیوب سرچشمه میگره
آخه مسعله اینجاست رمم به سیستم کسی نمیخوره باسش بالاست به سیستم داییم میخوره که اون ddr3 هست و به سیستم من نمیخوره ...:1. (29):
در رابطه با ویندوز باید بگم که انواع ویندوز ها آخرین ورژن درایورها رو نصب کردم در حال حاضر از ویندوز 7 استفاده میکنم xp هم دارم که زیاد استفاده نمیکنم مشکل باید سخت افزاری باشه
نقل قول:
در رابطه با پاور من یه کارت DVB دارم که در جایی دیدم 140 وات میخواد آیا با حساب این بازم پاور کافیه ؟
در رابطه با کارت های دی وی بی و کپچر با تی وی اینرو بگم که هر از گاهی پیش میاد که با برد ناسازری میتونن داشته باشن و بلو اسکرین ایجاد کنن. اون دیوایس رو جدا کنید و باز هم امتحان کنید
سلام
اگر کارت شما کیو باکس 8920 هست ممکنه به این مشکل بر بخورید(البته این مشکل برای ورژن های اولیه اون بود که بعدا درست شد و الان اصلا همچین مشکلی نداره!.اگر اشتباه نکنم ورژن 18یا19 مشکل داره و الان ورژن ها 20 یا 22 موجود در بازار هست که اصلا مشکلی نداره)
از نوع و مدلی و چیپی که توی دفترچه ماربرد ذکر شده استفاده کنید.(منظور رم هست)
واقعا تاثیر گذار هست.
من هم مشکل مشابه مثل شما با ایسوس داشتم .با تعویض مادربرد همه چیز حل شد.
نقل قول:
سلام
اگر کارت شما کیو باکس 8920 هست ممکنه به این مشکل بر بخورید(البته این مشکل برای ورژن های اولیه اون بود که بعدا درست شد و الان اصلا همچین مشکلی نداره!.اگر اشتباه نکنم ورژن 18یا19 مشکل داره و الان ورژن ها 20 یا 22 موجود در بازار هست که اصلا مشکلی نداره)
از نوع و مدلی و چیپی که توی دفترچه ماربرد ذکر شده استفاده کنید.(منظور رم هست)
واقعا تاثیر گذار هست.
من هم مشکل مشابه مثل شما با ایسوس داشتم .با تعویض مادربرد همه چیز حل شد.
ممنون من کارتم Skystar HD2 هست و آلمانیه و مشکلی ندارم باهاش گفتم شاید برق زیاد میخواد که اینجوری میشه
توی دفترچه مادربوردم همین رم رو تایید کرده ولی نمیدونم مشکل کجاست...
ربطی به مدل رم نداره که تایید شده باشه یا نه
شما با یه رم دیگه تست کن
البته مشکل میتونه از هارد هم باشه من خودم خیلی وقت پیش همچین مشکلی داشتم که هاردم سوخت و وقتی که تعویضش کردم مشکلم بر طرف شد.
الان که پستهای قبلی رو خوندم بیشتر شک کردم که از هارد باشه
چون اون موقع که من این مشکل رو داشتم دقیقا همون مواردی رو که گفتید منم داشتم
نقل قول:
بعضی مواقع پشت هم صفحه آبی میاد یعنی هی ریستارت میشه تا ویندوز میخواد لود شه صفحه آبی میاد برای این از این مشکل رهایی پیدا کنید
اگه متونی هارد رو عوض کن
مشکل مریوط به ناهماهنگی بین قطعات هست با تعویض رم به نتیجه می رسید. از رم kingston یا twinmos با باس 800 استفاده کنید.
سلام
میدونید اررور صفحه ی آبی چی میگه دقیقا؟
یه عکس ازش بگیرین لطفا.
و در ضمن برای اینکه کامپیوتر ریست نشه این راه هست :
My Computer> Properties> Advanced > Startup and Recovery >Settings > Automatically Restart
Automatically Restart رو Uncheck کنید یعنی تیکش رو بردارید.