با برنامه minitool پارتشین ویزارد با استفاده از گزینه rebuild mbr باید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام وقت بخیر
هارد ۵۰۰ گیگ سیگیت (اینترنال) دارم
وقتی ویندوز بالا میاد هارد توی مای کامپیوتر نمیاد
باید برم توی کامپیوتر منیجمنت در قسمت دیسک منیجمنت روی هارد راست کلیک کنم چمج درایو لتر میزنم اد میزنم اوک میکنم
هارد نشون میده یه بار که سیستمو خاموش روشن میکنم باز هاردو نشون نمیده باید همین مراحلو پیش ببرم
ممنون میشم کمک کنید چیکار کنم ک اینجوری نشه
در ضمن هارد های دیگه ام این مشکلو ندارن فقط این انجوریه
با برنامه هم تست کردم هارد کاملا سالمه
با برنامه minitool پارتشین ویزارد با استفاده از گزینه rebuild mbr باید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.a.m.i.n. (06-06-19)
از تب دیسک روی گزینه rebuild میخوام بزنم گزینه اش فعال نیست
هارد مورد نظر در چه وضعیتیه gpt یا mbrبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بیسیک یا داینامیک
.a.m.i.n. (06-06-19)
در وضعیت mbr است
زمانی که سیستمو خاموش میکنم دوباره روشن میکرد درایو هارد توی مای کامپیوتر هست ولی زمانی که ریستارت میکنم دیگه کلا میپره باید برم توی دیسک مینجر درستش کنم.
آخرین ویرایش توسط .a.m.i.n. در تاریخ 04-06-19 انجام شده است
برای فعال شدن گزینه rebulid mbr باید روی درایو مورد نظر بروید تا این گزینه فعال بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.a.m.i.n. (06-06-19)
روی درایو میرم ولی گرینه فعال نیست
با استفاده از همین برنامه به پارتشین ها drive letter بدید apply کنید و ریست کنید . ببنید درست میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.a.m.i.n. (06-06-19)
گزینه drive letter پیدا نکردم
ولی گزینه change letter هست اینو بزنم؟
ممنون از وقتی که میذارید❤
همون هست دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.a.m.i.n. (06-07-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks