شاید از ویروس باشه ، یعنی احتمالا ویروس ، هاردتون رو پس از شناسایی هایدن می کنه، برای اطمینان از قسمت folder option تمام گزینه های Hide کننده رو بردارید یعنی حتی هایدن کننده سیستمی هم نداشته باشه .
Printable View
شاید از ویروس باشه ، یعنی احتمالا ویروس ، هاردتون رو پس از شناسایی هایدن می کنه، برای اطمینان از قسمت folder option تمام گزینه های Hide کننده رو بردارید یعنی حتی هایدن کننده سیستمی هم نداشته باشه .
علی آقا سلام ؛ من هم علی هستم، خیلی خوشحال شدم . یک سوال آیا ممکن ویروسی باشه که hiden کنه و هم مانع نشان دادن کانکت بشه و هم توی disk menegment نیز پارتیشن هارد را نشان ندهد .نقل قول:
خیلی بعید میدونم مشکل از ویروس باشه چون همانطور که فرمودید ویروس نمیتونه باعث دیسکانکت شدن دیوایس بشه
پیشنهاد میکنم هارد را روی یک سیستم دیگه هم تست بفرمائید
متاسفانه اکثر این مدل هاردها از کنترلر آنبرد بهره میبرند
اگر از کنترلر ساتا و یک برد جدا استفاده میکردند میتونستیم هارد را مستقیما به مادربرد وصل کرده و اطلاعات را کپی کنیم
در ضمینه حل مشکل شما متاسفانه تجربه بنده کافی نیست ، اگر دوستان دیگه تجربه مشابه ندارند فکر میکنم هارد را باید به تعمیرگاه یا بخش گارانتی ببرید
آقا نیما من داخل باکس هارد را نگاه کردم و بقول بعضی از دوستان داخل باکس یک هارد 2.5 هست که میگن پورت ساتا داره فقط من بلد نیستم یک هارد را جدا گانه با ساتا به لبتاپ وصل کنم در این رابطه کمی راهنمایی کنید واگر کابل بخصوصی می خواهد لطفا تصویر آنرا نیز مرقوم فرمایید.آیا فکر می کنید اینطوری بتوانم حداقل اطلاعاتم را بازیابی کنم.نقل قول:
لطفا از داخل باکس یک عکس بگذاریدنقل قول:
اکثر هاردهای پاسپورت سوکت مخصوص دارند یعنی اون سوکتی که به کابل رابط میخوره روی برد اصلی لحیم شده و هاردی با رابط sata در کار نیست
اگر سوکت پشت از هارد جدا بشه شما یک هارد معمولی دارید که دقیقا مثل هارد معمولی به سوکت دیتا و برق متصل شده و اگر خود هارد مشکلی نداشته باشه میتونید اطلاعاتتون را استفاده کنید
سلام علی آقا ، امیدوارم مشکلون حل بشه ، فقط خواستم بگم که من از اسم مستعار استفاده می کنم .
آقا نیما با عرض معذرت من روزها می رم سرکار و دیر جواب دادم.اینم عکس از سوکت هارد:نقل قول:
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
برای اتصال این هارد به sata باید در مدار آن تغییر ایجاد کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته اگر در ضمینه سخت افزار تجربه کافی ندارید پیشنهاد نمیکنم خودتون دست به این کار بزنید
دوستان با تشکر از همگی شما ، مشکل من حل شد همانطور که گفته بودن خیلی الکی مشکل برای هاردم پیش اومد و خیلی الکی هم حل شد . فقط این که، من با کابل دیتای گوشی موبایلم که گلکسی هست هارد را به لبتاپ وصل کردم و باز هم همان مشکل را پیدا کرد ولی با وقفه زمانی بیشر که در این مدت من توانستم اطلاعات ضروری را روی لبتاپ ذخیره کنم چند بار مجبور شدم ریستارت کنم ولی بعد از حدوداً ۵ بار دیسکانکت شدن و ریستارت سیستم مشکل خودبخود حل شد وبعد از این با کابل خود هارد اکسترنال ، هارد را اسکن ویروس کردم و با خود ویندوز نیز اسکن و فیکس ارور کردم. فعلاً که مشکلی نیست. باز هم از تمام دوستان که قصد کمک داشتند تشکر می کنم واگر شما برای این مورد علتی پیدا کردید بگویید.فقط یک چیز اونم این که ، من به هارد و هر چه حافظه دیگه هست ، دیگه اعتماد نمی تونم بکنم.
با سلام
من یک هارد اکسترنال وسترن 500 گیگا دارم همیشه به سیستمم وصل میکردم و مشکلی نداشت امشب که وصل کردم داشتم اطلاعات را از سیستم به هارد انتقال میدادم که روی 60% گیر کرده بود یک ساعت گذاشتم بمونه اما فایده نداشت کابل هارد را در آوردم و سیستم رو ریست کردم سیستم که بالا اومد هارد رو دوباره وصل کردم کار میکنه اما سیستم اصلا نمیارتش باید چی کار کنم خیلی واسم مهمه ؟؟؟؟؟؟
در ضمن رو 3 تا سیستم دیگه هم چک کردم فایده ای نداشت ؟