اگر باز هم هست . کار خاصی نمیشه کرد .چون راه حلش همین بود . مگراینکه اسمارت هارد با PC3000 ریست بشه
Printable View
اگر باز هم هست . کار خاصی نمیشه کرد .چون راه حلش همین بود . مگراینکه اسمارت هارد با PC3000 ریست بشه
سلامنقل قول:
اینکه میفرمائید خاموش می شه یعنی چی یعنی پارتیشن هاش از my computer حذف میشن بعد از نیم ساعت که ازش استفاده نمی کنی بعد چطور روشنش می کنی چون منم می خواستم از این هاردها برای آرشیو بگیرم
نه پارتیشن ها همیشه هستن فقط چون ویندوز روی SSD هستش و با هارد جداست وقتی با پارتیشن های هارد کاری ندارم اتومات میرن رو حالت بی کاری (Idle) و بعد چند دقیقه که تو این تصویر مشخص شده خاموش میشن و وقتی دوباره از My Computer پارتیشن های اون هارد رو باز میکنم قشنگ یه صدای خیلی ریز روشن شدن دوباره هاردم از تو کیس میاد (چون کیسم فن های سایلنتی داره و اتاقی که توش هستم هم خیلی ساکته اگه دقت کنم همه تغییراتشو می تونم متوجه بشم) بعد طی این مرحله دوباره روشن شدن هارد یکم My Computer تو باز کردن اون پارتیشن لگ پیدا میکنه و بعد از چند ثانیه بازش میکنه.نقل قول:
البته گاهی اوقات لیست فایل های داخل یه پوشه هایی خاص که زیاد میرم توشون رو ویندوز به صورت کش شده داره و حتی در حالت Idle بودن هارد وقتی به اون پوشه در همون حالت آدرس دهی قبلی که کش شده وارد میشم تغییری تو وضعیت خاموش و روشن شدن هارد ایجاد نمیشه اما مثلاً اگه بخوام یه فایل همون پوشه رو باز کنم یا پوشه جدیدی که کش نشده رو باز کنم دوباره چند ثانیه صبر روشن شدن مجدد هارد رو دارم اما وقتی روشن باشه و درحال فعالیت (مثلاً اگه با IDM پشت سر هم توش دانلود کنم) دیگه به حالت Idle و خاموش نمیره تا اینکه Reading و Writing هاش تموم بشه و دوباره بره به حالت Idle.
به نظر من که خیلی ویژگی خوبیه چون ویندوز هم هوشمندانه می فهمه هر وقت هیچ Reading و Writing وجود نداشت کامپیوتر اگه الکی همینطوری روشن بود میبره رو حالت Sleep که برای من که دانلود های شبانه میزنم برای کاهش مصرف برقم خیلی خوبه البته میشه تو همین تنظیمات Power Option رفتن به حالت Sleep رو غیرفعال کرد.
ناگفته نمونه که من برای جلوگیری از کاهش عمر SSD که به تازگی خریدم مسیر ذخیره دانلود ها و مسیر پوشه Temp نرم افزار دانلود منیجرم رو به همین هارد آرشیوم دادم تا دانلود های حجیمم روی طول عمر مفید SSD تاثیر نذاره.
الان من متوجه نشدم در power option می شه خاموش شدن هارد رو غیر فعال کرد یا جزئی از فریم ویر این نوع هاردهنقل قول:
اگه می شه غیر فعال کرد به نظرت از عمر هارد خیلی کم می شه یعنی این قابلیت خاموش شدن برای این نوع هاردها یک ویژگی مهمه یا اختیاریه
نقل قول:
نمی دونم آقا امید گفتن جزو فریم ویر سری WD Green هستش اما من این امکان رو چون ویندوز هم داره تو خودش در هارد Seagate Barracuda خودم هم دیدم.
والا تا حالا تغییری تو تنظیماتش ندادم ببینم خوبه یا بده اما برای من که مشکلی نداره و به نظرم اینکه هر وقت یه هارد رو لازم داریم روشن بشه تو مصرف برق هم صرفه جویی میکنه.
سلام این هارد مشکلی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هارد یکبار باید LLF بشه . کابل ساتا هارد هم عوض شود .نقل قول:
این مقدار نوسان و حداقل به 1 مگ رسیدن . جالب نیست .
بعد از LLF میشه نظر داد .
سلام با تشکر از راهنمایی شما ب نظر مشکل این هارد بعد از LLF حل شد. سپاسنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله بسیار خوبهنقل قول: