باس مادر برد من 1200 است . من حتما باید روی 333 بگذارم ؟ (یکم توضیح بیشتری می دهید )نقل قول:
این گزینه divider رو تو بایوسم نیست ( عکس بایوس بالا هست )نقل قول:
Printable View
باس مادر برد من 1200 است . من حتما باید روی 333 بگذارم ؟ (یکم توضیح بیشتری می دهید )نقل قول:
این گزینه divider رو تو بایوسم نیست ( عکس بایوس بالا هست )نقل قول:
متاسفانه دوست عزیز عکسی که پیوست کردید سایز پایینی داره و قابل رویت و مشاهده نیست...!!نقل قول:
اگر امکان داره سایز بزرگ و اصلی رو در این سایت آپلود کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و به صورت دایرکت لینک قرار بدید... (باکس پنجم!)
احتمال زیاد با این نکته که اشاره کردید (داغ تر شدند!) مشکل شما با تنظیم دستی فرکانس حل میشه و به این ترتیب (به قول خودتون!) فرکانس رو تصحیح می کنید...!! اوورکلاکی انجام نشده...:great:
اگر رمها توانایی فرکانس 1200 رو داشته باشند فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد... بیشتر بستگی به این داره که روی 1200 با چه ولتاژی پایدار می شن... اگر در حدود 2.3-2.34 باشه فکر می کنم می شه به صورت 24/7 استفاده کرد...
بیشتر از این مقدار ولتاژ (به دلیل گرم شدن بیش از حد ماژولها) توصیه نمی شه...!!
-----------
FSB پردازنده شما 1333 هست, پس می تونید DDR2 1333 رو بدون هیچ مشکلی داشته باشید...
(برای فرکانس های بیش از این پردازنده باید اوور بشه...)
موفق باشید...:11():
عکس آپلود شد ؟!
تشکر دوست عزیز...:11():نقل قول:
در این حالتی که عکس گرفتین فرکانس رمها رو 800 بود؟؟ یا دستی رو 1066 گذاشته بودید؟؟
اگر 1066 رو دستی ست کردید و سیستم بالا نیومد و 1بار ریست کردید... باید ولتاژ رم رو هم دستی وارد کنید...!!!
یعنی 1.8v نرمال رو تا 2.3v افزایش بدید...
گزینه Dram Volt منظورمه...
به این کار آورکلاک نمی گن...چون آورکلاک همونطور که از معنیش پیداست یعنی فرارتر از سرعت...اما جواب شما:وقتی شما ضریب رو تسطیح کرده سیستم ولتاز رو به صورت اتومات فزایش می ده و علت گرم شدن هم همین هستش..شما باید ولتاژ رو به صورت دستی تنظیم کنی و به ولتاژ اصلی رم که روی کیت اون نوشته تغییر بدی....با عرض معضرت از اساتید به علت جواب ناقصم.....
به فروم پاتريوت هم سر بزنيد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درود بر همه
من کاری رو که دوست خوبمarshavir گفته بود انجام دادم یعنی fsb strap 333 +bus speed 1066
عکس به صورت زیر
تفسیرش با خودتون :1. (27):
گزینه dram voltage رو هم امتحان می کنم ونتیجه رو اعلام
با تشکر
این طور که پیداست مشکل شما حل شده و دیگه نیازی به تنظیم دستی ولتاژ رم ندارید...:great:نقل قول:
فقط اجازه بدید نکته ای رو اشاره کنم که اکثر اوقات باعث سردرگمی دوستان می شه...
موفق باشید...:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ok. دوست من خیلی خوشحال شدم که تونستم با کمک دو.ستان در حل مشکل شما سهیم باشم.البته olesius عزیز استاد بنده هستن و من در محضر ایشونو دیگر دوستا به صورت تمام وقت شاگردی می کنم....باز هم از اساتید معضرت می خوام
این چه حرفیه Arshavir عزیز...؟؟!!نقل قول:
تا وقتی که اساتیدی مثل شما وجود داره... ما شاگرد هم به حساب نمیایم...:give_rose: