پاسخ: مشکل disk0 و disk1 در هارد
نقل قول:
وقتی با دی وی دی ویندوز7 بالا میاین اگر اشتباه نکنم تو همون اولین صفحه جایی داره که میتونید از اون طریق استارت آپ رو repair کنید. اگر این گزینه را پیدا نکردید یه کامپیوتر با ویندوز7 سالم گیر بیارید. در قسمت Control Panel\Backup and Restored با استفاده از گزینه create a system repair disk یک دی وی دی ریکاوری بسازید و با استفاده از اون بوت شید. بعد ریکاوری کنید. ایشالا جواب بده...
اینکار رو یه بار کردم وقتی دستی هارد 500 سیگیت رو inactive کردم و هارد سامسونگ رو active کردم حتی با نصب مجدد ویندوز بالا نمیومد که repair رو زدم که ویندوز بالا اومد ولی بازم هارد system هارد 500 بود الان تو فکر هستم که یه هارد 2 ترا بگیرم چون هارد 500 و 1 ترام داره پر میشه ولی میترسم اونم همینجوری بشه و مشکل بشه 2 تا!
دوستان عزیز من به هیچ عنوان هارد هیتاچی یا سیگیت رو پیشنهاد نمیکنم ، چون خرابی توی این هاردها رو زیاد میبینم،،،،،،،،،، شاید یکی از مشکل های خرابی توی این هارد ها عدم استفاده از پاور مناسب باشه ، ولی هنوز بعد از چند سال مشکلی توی هارد وسترن ندیدم ، حتی یه هارد 80 وسترن دارم که بعد از چندین سال خیلی خوب داره کار میکنه ، البته درسته که سرعتش یه کم پایین هست ، ولی خب از نظر کیفیت خیلی خوب هستن ،،،، ، توی لیست قیمت ها هارد وسترن بلک رو ندیدم ، اگر کسی وسترن بلک داره توضیح بده این هارد چطوره ؟
نقل قول:
دوستان عزیز من به هیچ عنوان هارد هیتاچی یا سیگیت رو پیشنهاد نمیکنم ، چون خرابی توی این هاردها رو زیاد میبینم،،،،،،،،،، شاید یکی از مشکل های خرابی توی این هارد ها عدم استفاده از پاور مناسب باشه ، ولی هنوز بعد از چند سال مشکلی توی هارد وسترن ندیدم ، حتی یه هارد 80 وسترن دارم که بعد از چندین سال خیلی خوب داره کار میکنه ، البته درسته که سرعتش یه کم پایین هست ، ولی خب از نظر کیفیت خیلی خوب هستن ،،،، ، توی لیست قیمت ها هارد وسترن بلک رو ندیدم ، اگر کسی وسترن بلک داره توضیح بده این هارد چطوره ؟
وسترن بلک خیلی کمیاب شده ولی اونطوری که من شنیدم از همه هارد ها بهتره الان اکثراً وسترن گرین هست که بیشتر بدرد آرشیو کردن اطلاعات میخوره