کسی نظری نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سیستممو تازه خریدم ولی بعد از یک هفته همش صفحه آبی میاد و ریستارت میشه و هیچ تایمری هم نداره
http://moazeni71.persiangig.com/Photo094.jpg
کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نظری نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل بیش تر به رم بر میگرده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های سیستمت احتمالا با مادربورد Match نیستند و این مشکل پیش میاد!
من خودم بعضی وقت ها این مشل واسم پیش میاد ولی به دلیل اورکلاک CPU هست + نوسانات برق
MR.Fantastic (31-07-09)
dxg.sys چیه و مربوط به کجاست؟
مشخصات کامل سیستم؟
MR.Fantastic (31-07-09)
core i7 920
asus rampage II gene
club 3D GTX275
geil 3*1gb 1333
green 885
یک Blue Screen رایج که دلایلش میتونه اینا باشه (با توجه به منابع معتبر!):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- مشکل کارت گرافیک
2- مشکل رم
3- مشکل به خاطر اورکلاک غلط کارت گرافیک
4- مشکل به خاطر ایراد یکی از درایور ها یا DirectX !
یک نفر تو فروم videogamereview هم همین مشکل شما رو داره. لینک تاپیک :
کد:http://forums.videogamereview.com/showthread.php?t=8597
Computex (31-07-09), MR.Fantastic (31-07-09)
البته توصیه میکنم در مرحله ی اول از عدم وجود هرگونه مشکل نرم افزاری مطمئن بشید.
سیستم عاملی که از اون استفاده میکنید چی هست؟
معمولا چه مواقعی این اتفاق می افته؟ وقتی از برنامه خاصی استفاده میکنید یا هنگامی که سیستم در حالت Idle هست یا هنگام Load یا Game ؟
درایورهای مادربورد کامل نصب شده اند؟
درایور کارت گرافیک جدید هست؟
™Ali (31-07-09), MR.Fantastic (31-07-09)
از آخرین hotfix سرویس پک ویندوز استفاده کنید
از کجا باید بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks