من گشتم جز... رم دیگه ندیدم برای رایزن. میدونستم اینحوره کلا سمتش نمیرفتم. من بودجه ی این رمارو ندارم سیستمم هم زمین مونده. اگه مطمعن بودم aegis روش کار میکنه همونو برمیداشتم:1. (28)::1. (28):
Printable View
من گشتم جز... رم دیگه ندیدم برای رایزن. میدونستم اینحوره کلا سمتش نمیرفتم. من بودجه ی این رمارو ندارم سیستمم هم زمین مونده. اگه مطمعن بودم aegis روش کار میکنه همونو برمیداشتم:1. (28)::1. (28):
اون لیست که در سایت msi خیلی از رم هایی که پشتیبانی میکند را ننوشته . رم ageis را حتما تست کنید .این همه کاربر با رایزن و مادربرد msi سیستم میبندن مشکلی ندارند . مورد شما این بود که هر رمی که مغازه دار بار اول گفته خرید کرده بودید.نقل قول:
بالای 15 ساله کارم این هست . تا به حال خوشبختانه به کسی مشاوره غلط ندادم . شما بایوست را اپدیت کن بعد همین رم gskill را نصب کن و استفاده کن
همین رم که تو لینکی که پست قبل نوشتی هم خوبه . همین رو بگیر .فقط لطفا لینک را حذف کنید
این مشکل سازگار نبودن رم ها با AMD جهانیه و به همین خاطر اکثرا سراغ AMD فعلا نمیرن تا نسل های بعدی AMD بیان و رم های سازگار با اون ها هم به تعداد زیاد وارد بازار بشن.نقل قول:
تو همین سایت فردی رفته 32 گیگ رم خریده فکر کنم 3200 و من از طرفش با گیگابایت تماس گرفتم و گفتن امتحان کنه روی هر فرکانسی پایدار شد همون رو استفاده کنه.:1. (27): البته اون هم به اصطلاح رم ناسازگار خریده بود.
من تا به حال ندیدم برای Intel که رم استاندارد رو تاسازگار بدونه. البته سری جدید Zen این مشکل رو دارن.
عاشق های AMD هم تو سایت های مختلف جدیدا به جای Zen نسل هشتم Intel رو به کاربرها پیشنهاد می کنن.
چشم:11():نقل قول:
ممنون از شما
این رمو سفارش دادم دستم برسه تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم با تشکر از عزیزانی که کمکم کردن :11()::11():نقل قول:
امیدوارم مشکلت حل بشهنقل قول:
ولی کاش پیشنهاد اولم را میخریدی
Crucial Ballistix Tactical 8GB 3000Mhz CL15
والا همینم به زور برام تعویض کردن موجود نداشت. ایشالا کارم راه بیفته دردسر نشه برام دوباره.
انشا الله . البته بعید میدونم مشکلی باشهنقل قول:
رم دستم رسید و تستش کردم و بدون هیچ مشکلی روشن شد خدارو شکر.نقل قول:
تشکر از دوستان عزیزی که بنده رو کمک کردن. ختم تاپیک:11()::11()::11():
پس حدسم درست بودنقل قول:
تاپیک قفل میشه