ميشه دليلشو بفرمائيد؟ چون توي خيلي از تستها وسترن بلک از سامسونگ اف 3 بهتر بودهنقل قول:
Printable View
ميشه دليلشو بفرمائيد؟ چون توي خيلي از تستها وسترن بلک از سامسونگ اف 3 بهتر بودهنقل قول:
من الان 4 سال هست که از هارددیسک سامسونگ استفاده میکنم و میخواستم سیستمم رو ارتقا بدم و یه هارددیسک 1TB بگیرم. ولی نمیدونم وسترن بگیرم یا سامسونگ! اگه امکانش هست برای بهتر بودن هر کدام دلیل موجه بیارین ، مثلا چند تا نمودار که مربوط تست این 2 تا هارددیسک میشه رو بذارین. من خودم از هارددیسک سامسونگ راضیم و همون طور که گفتم الان 4 ساله که ازش استفاده میکنم ولی در مورد وسترن اطلاعاتی ندارم و نمیدونم چطوریه.
میدونم اینجا جاش نیست ولی من با برنامه HD Tune از هارددیسک سامسونگی که 4 ساله دارمش بنچ مارک گرفتم. به نظر شما چطوره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در اين مورد به نظر بنده بهتره به سايت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قيمت CHart و زير مجموعه Hard disk بريد.
تمام اين هاردديسکها کامل در شرايط و برنامه هاي مختلف با هم مقايسه شدن. خوتون نتيجه بگيريد به نظرم خيلي بهتره.
مطلب زیر در سایت tomshardware قرار داشت. مثل اینکه طرف مشکل منو داشت و بین انتخاب یکی از این دو مدل هارددیسک گیر کرده بود.
(
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
I had the same issue and did a quick comparison of both from the stats on this page:
Here are my scribbles that were of most importance imho:
samsung -- read, write throughput
samsung -- minor-less sound
samsung -- write, read access time
WD -- minor-windows vista startup
samsung -- minor-temp
WD -- application loading
samsung -- power req(idle too)
WD -- IO
WD did better in most PCMark Vantage, I will probably buy the 1Tb Spinpoint F3.
Hope that helps
)
نظر شما چیه؟
سلام
من الان چند ساله دارم افلاین کار میکنم و از هارد سامسونگ استفاده میکنم و برند های دیگه ای رو هم استفاده کردم به جز وسترن دیجیتال اما بحث تبلیغ نیست ولی در کل از سامسونگ راضی هستم تا اونجا که اوایل سال یه 160 سوخته به دستم رسید دادم گارانتی بعد از یک هفته یه دونه نو با کاتالوگ و تقویم سامسونگ بهم دادن در کل هم از نظر صدا و هم سرعت و هم گارانتی راضی هستم
وسترن دیجیتال رو روی هارد اکسترنال دیدم عالی بود خیلی دوست دارم تو اینترنال رو هم خودم چک کنم
ممنون
توی lioncomputer.ir یه مدل هارددیسک وسترن 1TB گذاشته که 64 مگابایت کش داره و قیمت زده 109000 تومن. (راستی واقعا 64 مگابایت کش داره یا اینکه اشتباه تایپی هست.)
مشخصاتشم به شکل زیر هست:
Western Digital Caviar Green
Model: WD2002FYPS
1TB SATA 3.0 Gb
64mb Cache
7200 rpm
Model Number: WD10EARS
S/N: WCAV556112909
به نظرتون اینو بگیرم یا اینکه سامسونگ Spinpoint F3 ؟
سامسونگ F3 انتخاب بهتری هست ولی در شرایطی که الان بتونی توی بازار پیدا کن در غیر اینطور هارد وسترن و ...نقل قول:
فقط یک چیزی هارد وسترن سری سبز به درد سیستم عامل نمیخوره و بهتره فقط برای آرشیو ازش استفاده بشه
موفق باشید
:1. (35):
حالا کسی f3 سراغ داره توی تهران؟