خوب شما کابل سی دی رام رو میکنی که IDE هست و میزنی به هارد 80
اون 1 ترابایتی هم که به ساتا وصل میکنی
همین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جديدا يه سيستم گرفتم و مي خوام اطلاعات هارد 80 مكستور قبلي رو روي اين هارد جديد 1ترابايت مكستور بريزم هارد 80 IDE هستش و هارد 1TB SATAII .
كمكي كه از شما دوستان ميخوام اينه كه چه طور بايد اطلاعات رو از اين هارد به هارد جديد منتقل كنم ؟ ايا اصلا امكان پذير هست كه اطلاعات IDE رو به SATAII انتقال داد؟
در ضمن هيچ سر رشته اي در اين زمينه ندارم خواهشا واضح توضيح بدين.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب شما کابل سی دی رام رو میکنی که IDE هست و میزنی به هارد 80
اون 1 ترابایتی هم که به ساتا وصل میکنی
همین
dvbs_amir (17-07-09)
سلام اردلان جان
شنيدم امكان از بين رفتن اطلاعات حين انتقال وجود داره ايا اين قضيه درسته؟
آخرین ویرایش توسط dvbs_amir در تاریخ 17-07-09 انجام شده است
با اجازه آقا اردلان پاسخ شما کاملا منفي است و بهيچ وجه در حالت عادي انتقال اطلاعات باعث صدمه ديدن اطلاعات نخواهد شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dvbs_amir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dvbs_amir (10-09-09)
ببخشید من متوجه نشدم یعنی ویندوز و برنامه ها هم منتقل می شه یا نه فقط فایل هایی که اجرا شدنی هستن تو ویندوز؟؟؟تصور کنید یه هارد کاملاً خالی و تازه خریداری شده و دیگری روش ویندوز نصب و برنامه و جریانات...حالا می شه سیستم عامل رو به طور کامل منتقل کرد رو هارد جدید و خالی؟؟؟یه کمی در مورد نحوه ی عملکرش توضیح بدید ممنون می شم ضمن این که ظاهراً و در ضمن مادربورد من P5Q و دو تا برنامه ظاهراً در این زمینه داره که ا حالا سمتشون نرفتم به اسم express gate و EZ back up...نحوه ی کا با این ها به چه صورتیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
سلامم را نمی خواهید پاسخ گفت؟؟؟سرها در گریبان است؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی بین این همه آدم یکی بلد نیست اینو جواب بده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامببخشید من متوجه نشدم یعنی ویندوز و برنامه ها هم منتقل می شه یا نه فقط فایل هایی که اجرا شدنی هستن تو ویندوز؟؟؟تصور کنید یه هارد کاملاً خالی و تازه خریداری شده و دیگری روش ویندوز نصب و برنامه و جریانات...حالا می شه سیستم عامل رو به طور کامل منتقل کرد رو هارد جدید و خالی؟؟؟یه کمی در مورد نحوه ی عملکرش توضیح بدید ممنون می شم ضمن این که ظاهراً و در ضمن مادربورد من P5Q و دو تا برنامه ظاهراً در این زمینه داره که ا حالا سمتشون نرفتم به اسم express gate و EZ back up...نحوه ی کا با این ها به چه صورتیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه اساتید
خوب عرضم به حضورتون که شما وقتی هارد قدیمی رو متصل میکنین درایو های هاردی قبلی هم در My Computer شما ظاهر میشه که شما میتونین تمام اطلاعاتی که داخل اون هارد هست رو به هارد جدید انتقال بدین.
در مورد انتقال سیستم عامل این مورد عملی نیست چون شما وقتی ویندوز نصب میکنین سیستم عامل قطعات جدید رو مچ میکنه پس در این صورت شما نمیتونین سیستم عامل قبلی رو برای این سیستم اجرا کنین.
البته میشه پوشه ویندوسز رو کپی کرد ولی قاعدتا کار نمیکنه .
امیدوارم کمکی کرده باشم.
با تشکر میلاد
MR.Fantastic (06-09-09), Rohham (06-09-09)
اگر برای همیشه میخواهید استفاده کنید . تبدیل IDE به USB استفاده کنید . دردسرهای کمتری هم دارد .
MR.Fantastic (06-09-09), Rohham (06-09-09)
تشکر...ممنون..خیلی مؤثر بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (07-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks