پاسخ: روشهای اضافه کردن ssd به لپ تاپ
سلام
دوستان من یه لب تاپ asus n551jw-a دارم 2 ترابایت هارد و 24 گیگ ssd که این 24 خیلی کمه و نمیشه روش ویندوز نصب کرد من میخام ssd را ارتقا بدم راهنمایی کیند چظوری عوض میشه کجا هست و چه مدل و مارکی بگیرم 120 گیگ کافیه برای
الان 24 اس اس دی من خیلی کمه و فکر کنم جدای از هاردم هست
- - - Updated - - -
محل قرار گیری این اس اس دی را میخام بدونم
نقل قول:
سلام
دوستان من یه لب تاپ asus n551jw-a دارم 2 ترابایت هارد و 24 گیگ ssd که این 24 خیلی کمه و نمیشه روش ویندوز نصب کرد من میخام ssd را ارتقا بدم راهنمایی کیند چظوری عوض میشه کجا هست و چه مدل و مارکی بگیرم 120 گیگ کافیه برای
الان 24 اس اس دی من خیلی کمه و فکر کنم جدای از هاردم هست
- - - Updated - - -
محل قرار گیری این اس اس دی را میخام بدونم
میتونی ssd اضافه کنید باید جای هارد فعلیتون بگذارید و معمولا هارد خودتون هم با استفاده از hdd caddy جای اپتیکال درایو قرار میگیره .
ssd هم سامسونگ 850 evo بگیرید
البته مدل 250 گیگی رو پیشنهاد میکنم . با توجه به حجم ویندوزهای جدید و برنامه ها
نقل قول:
میتونی ssd اضافه کنید باید جای هارد فعلیتون بگذارید و معمولا هارد خودتون هم با استفاده از hdd caddy جای اپتیکال درایو قرار میگیره .
ssd هم سامسونگ 850 evo بگیرید
البته مدل 250 گیگی رو پیشنهاد میکنم . با توجه به حجم ویندوزهای جدید و برنامه ها
سلام تشکر بابت پاسختون
یعنی نمیشه اس اس دی را برداشت و یکی دیگه بزارم
چون جدای از هم هستن
نقل قول:
سلام تشکر بابت پاسختون
یعنی نمیشه اس اس دی را برداشت و یکی دیگه بزارم
چون جدای از هم هستن
مدل هاردت دستگاه را از دیوایس منیجر اعلام کنید . فکر میکنم هارد این دستگاه هیبریدی باشه و 24 گیگ همراه با هارد شما باشه .
حافظههای هیبردی - مشخصات: دو ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه
SSD
حافظه هیبریدی تلفیقی از HDD و SSD است. در این نوع حافظه، دو نوع ساختار HDD و SSD وجود دارد که از اولی برای ذخیره دادهها و از دومی برای کش کردن دادهها استفاده میشود. در نتیجه، چنانچه بعدا CPU به این دادهها نیاز باشد، دسترسی به آنها فوق العاده سریعتر خواهد بود. یک حافظه هیبریدی، یک HDD است که از ساختار SSD برای کش کردن دادهها بهره میگیرد.
نقل قول:
مدل هاردت دستگاه را از دیوایس منیجر اعلام کنید . فکر میکنم هارد این دستگاه هیبریدی باشه و 24 گیگ همراه با هارد شما باشه .
SSD
حافظه هیبریدی تلفیقی از HDD و SSD است. در این نوع حافظه، دو نوع ساختار HDD و SSD وجود دارد که از اولی برای ذخیره دادهها و از دومی برای کش کردن دادهها استفاده میشود. در نتیجه، چنانچه بعدا CPU به این دادهها نیاز باشد، دسترسی به آنها فوق العاده سریعتر خواهد بود. یک حافظه هیبریدی، یک HDD است که از ساختار SSD برای کش کردن دادهها بهره میگیرد.
ASUS N551JW - A - 15 inch Laptop لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N551JW
۴.۴از ۴۷رای
- مشخصات فیزیکی ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
- پردازنده مرکزی Intel Core i7 4750HQ 2GHz up to 3.2 GHz
- حافظه RAM ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
- حافظه داخلی ظرفیت: دو ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: دو ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
- پردازنده گرافیکی NVIDIA GeForce GTX 960M GDDR5 4GB
- صفحه نمایش 15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
- امکانات DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
- سایر مشخصات - باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل ASUS N551JW - A - 15 inch Laptop لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N551JW
۴.۴از ۴۷رای
- مشخصات فیزیکی ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
- پردازنده مرکزی Intel Core i7 4750HQ 2GHz up to 3.2 GHz
- حافظه RAM ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
- حافظه داخلی ظرفیت: دو ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: دو ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
- پردازنده گرافیکی NVIDIA GeForce GTX 960M GDDR5 4GB
- صفحه نمایش 15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
- امکانات DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
- سایر مشخصات - باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
دوست خوبم همانطور که پست قبل گفتم هارد شما هیبریدی هست و این 24 گیک جزیی از این هارد هست . فقط برای کش کردن اطلاعات استفاده میشه .
1 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
SSD
- - - Updated - - -
سلام تشکر
این عکس را از مشخصات گرفتم
آیا باز هم نمیشه 24 را عوض کرد
اگر نمیشه چطور میتونم از ssd استفاده کنم به عنوان کش که سرعتم بره بالا
در حال حاضر این هارد 24 توی مای کامپیوترم خالیه و هیچی روش نیست
کلا از این سیستم بیشتر انتظار داشتم ولی خیلی ضعیفه
البته من روز اول که گرفتم به اشتباه موقع نصب ویندوز یکسری اطلاعات روی هارد بود که اون را هم فرمت کردم
اگر ممکنه من را راهنمایی کن که بتونه از ssd به نحو احسن استفاده کنم
و یا حداقل به حالت روز اولش که یکسری اطلاعات روش بود برگردونم
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
سلام تشکر
این عکس را از مشخصات گرفتم
آیا باز هم نمیشه 24 را عوض کرد
خوب شد عکس گرفتید . یک حافظه 24 گیگی SSD از نوع M2 داره . میتونید با بالاتر در صورت موجود بودن در دراخل بازار ایران عوض بشه .
من فکر میکنم سیستم از ssd برای کش استفاده نمیکنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
خوب شد عکس گرفتید . یک حافظه 24 گیگی SSD از نوع M2 داره . میتونید با بالاتر در صورت موجود بودن در دراخل بازار ایران عوض بشه .
تشکر بابت جوابتون خیلی خوشحال شدم
پس دنبال هارد m2 بگردم
پرسجو میکنم و دوباره پیغام میگزارم