پاسخ: رم مناسب بین 4 مدل زیر
نقل قول:
بچه ها سعی کنید تو مسالی که کمی تخصصی هستن حتما مشورت کنید و بعد اقدام به خرید کنید.
میبینید که صدها مدل رم هست و ده ها مدل مادر بورد
مادربوردها تو سایت شون معمولا یه صفحه ها دارن که رم های تست شده رو روی مادربوردشون نشون میده.
خارج از اونها رمی نخرید
اینها نیاز به بررسی داره که کدوم با کدوم میخوره
اینها در اصطلاح باید با هم مچ -Match- بشن تا شناسایی بشن و کار بدن.
اون صفحه مورد نظر اهمیتی نداره .رمها از نظر ولتاژ و فرکانس و سازگاری با اسلات مشکلی نداشته باشه فرقی ندارن دوست عزیز. در ضمن ضعف IMC سی پی یو ممکنه بخصوص در اورکلاک رم نقش داشته باشه.
نقل قول:
رم ها بصورت دوال در تمام حالت ها نصب شد ولی شناسایی نکرد! اومدیم بصورت سینگل نصب کردیم و متوجه شدیم که یکی از رم ها مشکل داره ! یک عدد رم کروشال هم تست شد (8GB بصورت سینگل) بدون مشکل بود ... حتی بصورت دوال ، کینگستون و کروشال رو نصب کردیم و مادربرد شناسایی کرد اینم بگم که یک هنگی خفیفی وجود داشت مثلا تو صفحه بایوس مادربرد ، موس حرکت نمیکرد و گیر بود کلا!!! حالا موندم مشکل از کجاست دقیقا !!! موند برای شنبه که بفرستم تهران تا ببینن داستان از چه قراره ... :1. (28):
بایوس رو اپدیت کن با تک رم
---------
خرابی تو هر شرکتی وجود دارد
نقل قول:
بایوس رو اپدیت کن با تک رم
---------
خرابی تو هر شرکتی وجود دارد
تمام تست ها با آپدیت بایوس انجام شده ... همون اول که همچین مشکلی پیش اومد ، بخش فنی فروشگاهی که ازشون رم رو خریداری کردم ، گفتن که بایوس رو آپدیت کن و تست بگیر...
نقل قول:
تمام تست ها با آپدیت بایوس انجام شده ... همون اول که همچین مشکلی پیش اومد ، بخش فنی فروشگاهی که ازشون رم رو خریداری کردم ، گفتن که بایوس رو آپدیت کن و تست بگیر...
خرابی رم در اینجا مطرحه
این رم کروشیال رو بالای 50 تا بردهای MSI تست کردم از B350 تا X370
سلام
بله رم معیوب بود...فرستادم گارانتی...نگفتم یه مارک دیگه برام بفرستن همونو تعویض کردن و فرستادن ... نمیدونم امکان داشت یه مارک دیگه بردارم یا نه ولی همین که تعویض کردن خودش جای تقدیر داره :1. (29):
تا الآنم که بدون مشکل بوده و داره کار میکنه :/