پاسخ: درخواست راهنمايي براي خريد هارد و رم
نقل قول:
ممنون از راهنمايي شما
پاور 350 براي اين سيستم كم نيست؟
در ضمن من ساكن شيراز هستم هم قيمت بالاتر است و هم برخي از قطعات پيدا نمي شود ( مثلا در مورد رم فقط ژل و كينگستون موجود است)
نظر شما در مورد core i5 چيست؟
پاور 350 برای این سیستم کافیه ولی جای مانور نداره مثلا یه گرافیک قوی بگدارید کم میاره
منظورم رم معمولی بود مثل همینهائی که نام بردید :wink:
اصلا با i5 موافق نیستم چون معادل amd داره که میشه phenom ii 965 ( یا 955 با اندکی آورکلاک )
خرید i5 بنظرم فقط هزینه اضافیه :give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز شیراز منبع قطعه هست و قیمت هاش هم خیلی مناسب تره به خاطر بازار قاچاق قطعه شما یک سری به شهر کامپیوتر فافا بزن ببین قیمت هاش با فروشگاه های دیگه فرق میکنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز من این سیستم رو بهت پیشنهاد میکنم .
CPU : Corei7 920 = 280000
Main : Asus P6T Se = 220000
CPU Cooler : Cooler Master Hyper TX3 = 35000
Ram : 3*2 GB Super Talent CL8 1333 = 145000
VGA : nvidia 9400 512 MB DDR2 = 46000
ODD : DVDRW LiteOn 22X sata = 26000
HDD : Westrern Digital Black 500 GB Sata = 60000
Case : Green Magnum Plus = 33000
Power : Green 535W = 55000
-----------------------------------------
جمعاً 900 هزار تومن
ممنون از راهنمايي كامل شما
يك سيستم قديمي ( تقريبا مال دوران ژوراسيك) با مشخصات زير دارم
مين asrock 775i65pe با چيپست 865 با باس 1066 ، رم تا 4 گيگ dual 400 و اسلات agp
vga leadtek fx5500 256mb
رم 512 333
به نظر شما اگر رم 2 گيگ dual 400 و كارت گرافيكي 7600 با 512mb رم يا hd4650 با 1 گيگ رم بگيرم تاثيري روي عملكرد سيستم مي گذارد (من اين تغييرات را فقط براي بازي مي خواهم سيستم من حتا در اجراي call of duty 2 نيز مي ماند)
يك سوال نيز در مورد شبكه دارم كه تاپيك جداگانه اي در بخش مربوطه ايجاد مي كنم در صورت اطلاع در آن مورد نيز راهنمايي بفرماييد. (ساير وسايل سخت افزاري)
نقل قول:
ممنون از راهنمايي كامل شما
يك سيستم قديمي ( تقريبا مال دوران ژوراسيك) با مشخصات زير دارم
مين asrock 775i65pe با چيپست 865 با باس 1066 ، رم تا 4 گيگ dual 400 و اسلات agp
vga leadtek fx5500 256mb
رم 512 333
به نظر شما اگر رم 2 گيگ dual 400 و كارت گرافيكي 7600 با 512mb رم يا hd4650 با 1 گيگ رم بگيرم تاثيري روي عملكرد سيستم مي گذارد (من اين تغييرات را فقط براي بازي مي خواهم سيستم من حتا در اجراي call of duty 2 نيز مي ماند)
يك سوال نيز در مورد شبكه دارم كه تاپيك جداگانه اي در بخش مربوطه ايجاد مي كنم در صورت اطلاع در آن مورد نيز راهنمايي بفرماييد. (ساير وسايل سخت افزاري)
در مورد سیستم خودت یک پیشنهاد خیلی خوب برات دارم همه قطعات رو با هم بفروش و یک سیستم دیگه بردار چون بیشتر از این هزینه کردن پولتو توی چاه ریختی . خصوصاً که قصد بازی کردن داری و باید سیستمت عوض بشه .
در مورد خرید سیستم جدید مقدار بودجه رو مشخص کن تا یک سیستم خوب بهت معرفی کنم .
در مورد دشبکه لینک تاپیک رو بزار اگر در توانم بود کمکتون میکنم .
نقل قول:
در مورد سیستم خودت یک پیشنهاد خیلی خوب برات دارم همه قطعات رو با هم بفروش و یک سیستم دیگه بردار چون بیشتر از این هزینه کردن پولتو توی چاه ریختی . خصوصاً که قصد بازی کردن داری و باید سیستمت عوض بشه .
در مورد خرید سیستم جدید مقدار بودجه رو مشخص کن تا یک سیستم خوب بهت معرفی کنم .
در مورد دشبکه لینک تاپیک رو بزار اگر در توانم بود کمکتون میکنم .
متاسفانه فعلا پولي براي خريد سيستم جديد ندارم در آينده نزديك مي خواهم يك سيستم حرفه اي تا حدود 2 تومن بردارم براي سيستم فعلي اگه با 40 50 تومن تغيير كمي نيز ايجاد شود برايم كافي است چون سيستم را بعدا مي خواهم به كسي بدهم كه براي كارهاي عادي نياز دارد ( همين سيستم هم برايش زياد است)
يك سوال ديگر براي سيستم جديد يك كارت گرافيكي قوي بردارم بهتر است يا 2 كارت؟
اين هم لينك تاپيك برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
متاسفانه فعلا پولي براي خريد سيستم جديد ندارم در آينده نزديك مي خواهم يك سيستم حرفه اي تا حدود 2 تومن بردارم براي سيستم فعلي اگه با 40 50 تومن تغيير كمي نيز ايجاد شود برايم كافي است چون سيستم را بعدا مي خواهم به كسي بدهم كه براي كارهاي عادي نياز دارد ( همين سيستم هم برايش زياد است)
يك سوال ديگر براي سيستم جديد يك كارت گرافيكي قوي بردارم بهتر است يا 2 كارت؟
اين هم لينك تاپيك
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر نمیکنم بتونی با 40 الی 50 تومن کاری بکنی چون قیمت رم DDR خیلی بالاست و 2 گیگ از این رم خیلی هزینه برمیداره . به غیر از اون در صورت تعویض گرافیک مجبور به تعویض پاور هم میشی . در مورد خرید سیستم جدید به نظر من یک کارت ATI 5850 1GB GDDR5 بردار الان 350000 تومان قیمت داره ولی در آینده تا 50000 تومن کاهش قیمت خواهد داشت که از نظر قیمت به کارایی مناسب خواهد بود .
با سلام من مادربردم m2v asus هست و مي خوام رمش رو ارتقا بدم و نمي دونم تا چقدر رو ساپورت مي كنه و از چه ماركي استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد! مرسي
تا 8 گیگ ساپورت میکنه . رم هم باس 1066 twinmos یا gskill
با تشكر از راهنماييتون . اگر بخواهم 2گيگ ارتقا بدم و رم دوال نصب كنم باز هم با همين مشخصاتي كه گفتيد استفاده كنم؟