برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my G3112 using Tapatalk
سلام دوستان. چند ساعت پیش سیستم من با صفحه آبی ریست شد بعدش گیر کرد توی لوپ ریست. با نرم افزار memtest رم ها رو تست کردم ظاهرا هر دو خراب هستن حالا سوال من اینه که راهی هست که بفهممم مشکل از رم هست یا مادربرد؟ و اینکه آیا کسی میدونه معنی ارور هایی که این نرم افزار میده چی هست و آیا قابل رفع هستن یا نه؟
آخرین ویرایش توسط Ary_Ary در تاریخ 08-04-19 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک رم سالم روی مادربردتون تست کنید . اگر ارور نداشتی یعنی رم ها خراب هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسلات ها اگر خراب باشن رم شناسایی میشه اصلا؟ آخه قبلا پیش اومده که رم رو اشتباه جا زدم و کلا رم شناسایی نشده ولی الان رم ها جفتشون شناسایی میشن دکمهی MEMOK روی مادربرد رو هم وقتی میزنم پیام اوکی بودن رم ها نمایش داده میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسئله خرابی اسلات اصلا مطرح نیست . عرض کردم با یک رم مطمئن تست بگیرید و تست بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب من با رم و هارد جدید هم تست کردم باز همون مشکل بود و رم ها رو هم گارانتی گفت تست شدن و سالمنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید اسلات ها با تستر اسلات تست بشن و فاز رم تست بشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل cpu بود، با cpu دیگهای تست کردم و خود cpu رو روی مادربرد دیگه ای تست کردم ظاهرا سیپییو سوخته یا هرچیز دیگه ای به هر حال مشکل همین قطعس... یکی از دوستان میگفت ممکنه کولر باعث خم شدن قطعه شده باشه نظر شما چیه؟ کولر نوتوس 400 هست سیپییو هم i7 6700برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپدیت: خب ببینید من الان سیستم رو باز بازش کردم دو تا از پین های روی سوکت cpu مادربورد کج شدن :| ولی خب اگه مشکل اینا بوده باشن پس چطور با یه سیپییو دیگه سیستم بالا اومد
و بنظر اصلا سیپییو خودم خم یا کج نیست
آخرین ویرایش توسط Ary_Ary در تاریخ 17-04-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks