پاسخ: بلاک کردن بدسکتورهای هارد دیسک
دوست عزيز. منظور بنده از بلاک کردن بد سکتور اينه که ديگه روي اون بد سکتورها اطلاعات نوشته نميشه و هد هم از روش ميپره و گير نميکنه. اون سوئيچ q/ و u/ در سيستم عامل DOS استفاده ميشد(از طريق DOS Prompt هم ميشه) و توي ويندوز با رايت کليک و انتخاب گزينه فرمت و تيک زدن در گزينه ها همون کار انجام ميشه. البته من برنامه هايي دارم که حتي اطلاعات هاردديسکي که Low level Format و بعدشم پارتيشن بندي شده هم رو مي تونه برگردونه.اما واسه اينکه توي گزارش بدسکتورها نياد بحثي جداست.
نقل قول:
دوست عزيز. منظور بنده از بلاک کردن بد سکتور اينه که ديگه روي اون بد سکتورها اطلاعات نوشته نميشه و هد هم از روش ميپره و گير نميکنه. اون سوئيچ q/ و u/ در سيستم عامل DOS استفاده ميشد(از طريق DOS Prompt هم ميشه) و توي ويندوز با رايت کليک و انتخاب گزينه فرمت و تيک زدن در گزينه ها همون کار انجام ميشه. البته من برنامه هايي دارم که حتي اطلاعات هاردديسکي که Low level Format و بعدشم پارتيشن بندي شده هم رو مي تونه برگردونه.اما واسه اينکه توي گزارش بدسکتورها نياد بحثي جداست.
عجببببببببببببببببببببببب ببب:1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
پس منظور شما این بود.............:1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
حالا میشه اسم یکی از اون برنامامه هاتون را بگید؟
رضا جان........
من نمیدونم چی بگم به شما:whistle:
اما میخوام بدونی طبق رده بندی که سایت top10 میکنه این نرم افزار جز نرم افزار های رده پایین محسوب میشه و در رده هشتم قرار گرفته.... حالا من نمیدونم شما با استناد به چه علمی این حرف را زدید... چرا که این نرم افزار در برابر مشکلاتی ک حتی تحت خود ویندوز هم به وجود میاد (مثل اور رایت شدن... خطاهای انسانی هنگام کار با فایل.گسترش یک فایل.ویروسی شدن فایل) کم میاره دیگه چه برسه به فرمت کردن و پارتیشن بندی مجدد هارد......(گرچه این partition resize/deleted شعار همه نرم افزار های recovery هست)
که معمولا درجه بندی که به فایل های برگشتی میده POOR هست.....
حداقل اگه از نرم افزار هایی چون RECOVER MY FILES و یا DT UTILITIES DIGITAL RESCUE حرف میزدی امیدوار کننده تر بود.......:1. (26):
آرمين جان. لطفا بيشتر به عرايض بنده دقت کن. من نگفتم اين برنامه بهترينه با حتي در سطح چهاني مطرح هست و اصلا در اين باره اطلاعي ندارم. اما خود بنده باهاش هاردديسکي که LLF شده بود و پارتيشن بندي شده بود(اما هنوز Data جديدي روش نوشته نشده بود) رو کاملا Recovery کردم. اتفاقا از برنامه Recover My File اصلا راضي نبودم و اصلا توي کار به من خوب جواب نداد. برنامه O&O Recovery هم يه بار که ديگه نااميد شده بوديم به دادمون رسيد و تمام عکسهاي پاک شده از کارت حافظه دوربين ديجيتال رو برگردوند. در حاليکه Recover My file هيچ کاري نتونست بکنه.
در هر صورت من نمي گم برنامه GDB آخرشه و بهتر از اون نيست. من تجربه خودم رو عرض کردم.
موفق باشي عزيز.