شما با خیال راحت مشابه رم فعلیت رو تهیه کن و به جمع کاربرانی که از دوآل استفاده می کنن بپیوندددددددد:party:
Printable View
شما با خیال راحت مشابه رم فعلیت رو تهیه کن و به جمع کاربرانی که از دوآل استفاده می کنن بپیوندددددددد:party:
دوست عزیز امید جان منظورشون این بوده که دوال و تریپل جز خصوصیت رم حساب نمیشه چون این یه معماری هست که به چیپست مادربورد مربوط میشه.نقل قول:
همون طور که میدونید توی چیپست 865p هم امکان دوال وجود داشت با رم DDR در حالی که همین الان هم دوال با رم های DDR2 وDDR3 امکان پذیره.چون به چیپست مادربورد مربوط هست نه به رم.یعنی توی رم چیزی وجود نداره که حالت دوال یا تریپل رو بوجود بیاره.
البته توی نسل جدید چیپست اینتل چون کنترلر حافظه درون cpu قرار گرفته دیگه این کار وظیفه چیپست مادربورد نیست.
برای مثال raid هم همین طوری هست وقتی شما از raid0 استفاده میکنید هارد کار خاصی رو انجام نمیده بلکه چیپست هست که این کار رو انجام میده.
و برای همین گفته اند تریپل مربوط به نسل جدید رم نیست بلکه مربوط به نسل جدید چیپست هست.
و نسل جدید به ddr,ddr2,ddr3 ... میگن نه به دوال یا تریپل
حرف شما درست ! من هم قبول دارم که قابلیت تریپل در حال حاضر فقط روی چیپ x58 از اینتل و در رم های DDR3 هستش ، و نه در رم های DDR2 یا 1 . پس شاهد تغییراتی در چیپ رم ، میزان ولتاژ ، باس و تایمینگ اون هستیم.نقل قول:
خب به نظر شما اینها تغیراتی نیستند که قابل شمردن باشه و بتونیم بگیم که نسل جدیدی از رم وارد بازار کامپیوتر شده ؟ همونطور که در رم های وان و بعداون رم های تو این تغییرات رو دیدم
به نظرتون اینطور نیست ؟
منظور من هم از نسل جدید رم ، رم های DDR3 بود و نه قابلیت دوآل یا تریپل بودنشون و اگه طوری نوشتم که ابهام برانگیز بوده ، قصدم رسوندن حرفم به این بود که قابلیت تریپل در رم های DDR3 ( نسل جدید ! ) هستش .
ddr3 رو خيلي از چيپها پشتيباني ميكنن از p45 و g41 و .... قابليت تريژل فقط فقط روي چيپ x58
نسل بعدي ديگه ddr5 هست . چون رمهاي گرافيك الان GDDR5 ميباشد .
درسته
من اصلا حواسم نبودم و گفتم DDR3 فقط روی x58 نصب میشه
ممنون از توجهت :give_rose:
با اجازتون من متن بالا رو اصلاح کنم
نقل قول:
مطالب رو به دقت نخوندین
در بالا توضیح دادیم که رم در چه شرایطی می تونه دوآل باشه
بحث کیت های دوتایی رو هم امید جان گفتن ( كيتهاي دو كاناله مطممئن تر هستند )
این دلیل نمیشه که چون هر دو تا رم در یک کیت نیستند دوآل نمی شن !
الان متوجه شدم ممنون از همه دوستانی که جواب دادن
یه سوال کوچیک برای من پیش اومده!
چرا رم های با فرکانس 2400 دوال وجود داره ولی رم های با قابلیت تریپل تازه با 2333 رسیدن؟!
به نظر من یه جای کار این وسط می لنگه!
تریپل بودن ربطی به DDR3 بودن نداره . DDR3 کلا یه نسل بیشتر نداره و از همون نسل اولی هم سه ماژول دقیقا با مشخصات یکسان روی بوردی با چیپست X58 بذارید به صورت تریپل فعالیت میکنه .نقل قول:
حرف شما درست ! من هم قبول دارم که قابلیت تریپل در حال حاضر فقط روی چیپ x58 از اینتل و در رم های DDR3 هستش ، و نه در رم های DDR2 یا 1 . پس شاهد تغییراتی در چیپ رم ، میزان ولتاژ ، باس و تایمینگ اون هستیم.
خب به نظر شما اینها تغیراتی نیستند که قابل شمردن باشه و بتونیم بگیم که نسل جدیدی از رم وارد بازار کامپیوتر شده ؟ همونطور که در رم های وان و بعداون رم های تو این تغییرات رو دیدم
به نظرتون اینطور نیست ؟
منظور من هم از نسل جدید رم ، رم های DDR3 بود و نه قابلیت دوآل یا تریپل بودنشون و اگه طوری نوشتم که ابهام برانگیز بوده ، قصدم رسوندن حرفم به این بود که قابلیت تریپل در رم های DDR3 ( نسل جدید ! ) هستش .
در ضمن درسته که یکی بودن مشخصات رم ها برای دوال لازمه ولی کافی نیست یعنی ممکنه اگه دوتا رم از دو برند مختلف با مشخصات یکسان رو کنار هم بگذارید ولی در صورت دوال شدن بازم هم امکان ناسازگاری وجود داره .
این سوال برای منم هست ، فکرمیکنم دقیقا همین مورد هست که تو اور ، تک ماژول فرکانس بالاتری رو میزنه تا دوتا .نقل قول:
یه سوال کوچیک برای من پیش اومده!
چرا رم های با فرکانس 2400 دوال وجود داره ولی رم های با قابلیت تریپل تازه با 2333 رسیدن؟!
به نظر من یه جای کار این وسط می لنگه!
یه جورایی فکر کنم به پهنای پشتیبانی شده توسط مموری کنترلر ربط داشته باشه و یه جورایی کنترلر تو حالت تک یا دوال نسبت به تریپل ، ادرس دهی سهل تری رو داشته باشه .
حالا که اساتید هستن من یه سوال دیگه هم دارم این که میگن میشه کارت گرافیک رو دوال بست چطوریه مین برد مخصوص میخواد یا نه؟
اگه مین مخصوص میخواد یه مدل معرفی کنید چون من تا حالا ندیدم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میگه : تریپل بودن ربطی به DDR3 بودن نداره . )
یعنی سه تا رم DDR2 میتونن به صورت تریپل عمل کنن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میگه DDR3 کلا یه نسل بیشتر نداره )
مگه DDR2 یا وان داشته ؟
و از همون نسل اولی هم سه ماژول دقیقا با مشخصات یکسان روی بوردی با چیپست X58 بذارید به صورت تریپل فعالیت میکنه .