مدل وسترن رو پیشنهاد میکنم . به نظر میرسه از نظر طول عمر وضعیت بهتری خواهد داشت
keyone72 (30-06-18), Mohammad-RI (02-07-18)
ولی انگار گینگستون سریعتره و ارزون تره تومنی30برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
UserBenchmark: Kingston A400 vs WD Green (2016)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمله من رو خونده باشید . روی طول عمر تاکید کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البت تو سرعت خیلی ssd ها فرقی نمیکنن درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر تفاوت خیلی کمه . وسترن با خرید سان دیسک توانسته رقابت خوبی در صنعت SSD و حافظه ناند با بقیه برند ها داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks