سلام
خوب احتمالا شما اشتباها تمام پارتیشن ها رو پاک کردین شناختن این 33 مگابایت طبیعه . الان شما برای پارتیشن بندی دوباره مثلا از طریق بوت ویندوز مگه مشکلی دارید ؟
فکر نمی کنم دیگه توضیح لازم باشه
این عکسشه خودتون ببین. فکر میکنین مشکل چیه. راه حلی دارین.
من حداقل با ده تا نـــرم افـــزار تست کردم همش همینجوری بود
در ضمن هاردمو وصل کردم به یه سیستم دیگه توی Disk Managment ویندوز هیچ مشکلی نـــداره خیلی عادی پارتشنم شده یعنی داخل My Computer هم درایو دارم ولی این درایو 31mb هست در حالی که باید حدود 931 گیگ باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب با این تفاسیر چکار کنم الان ؟
کد:http://baraniam.persiangig.com/untitled.JPG
سلام
خوب احتمالا شما اشتباها تمام پارتیشن ها رو پاک کردین شناختن این 33 مگابایت طبیعه . الان شما برای پارتیشن بندی دوباره مثلا از طریق بوت ویندوز مگه مشکلی دارید ؟
OMIDMOBHAM (07-05-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط OMIDMOBHAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه منظورتون نشدم
شما الان سیستمتوت ویندوز داره ؟
شما می فرمائین توی مای کامپیوتر همه چی درسته ولی Hd tune فضای هارد شما رو 33 مگ نشون میده ؟
الان شما Extended Drive دارین یا نه ؟
من که متوجه نشدم
توی قسمت Disk managament وضعیت رو به چه رنگ و با چه پیغامی نشون میده ؟ unlocated ? and gray ?
OMIDMOBHAM (07-05-11)
لازم نیست از طریق بوت پارتیشن بندی کنی ، یکی از برنامه ی های پارتیشن بندی تحت ویندوز مثل Esus یا Pargon رو نصب کن از طریق اون پارتیشن هات رو از نو بساز .
OMIDMOBHAM (07-05-11)
سلام دوستان
ممنون از جوابهایی که دادین
منظورم از اینکه هیچ مشکلی نداره این بود که پارتیشن شده و عادیه با این تفاوت که فضاش 33 مگابایته
ولی با هر نرم افزاری واسه پارتیشن تست می کنم فقط 33 مگابایت اجازه درایو سازی میده اصلا انگار بگو یه مموری 33 مگابایتی وصل کردی میخوای پارتیشن کنی. (کل هاردو 33 مگ بیشتر نمیشناسه)
حتی با نرم افزار HDD Regenerator هم از بوت تست کردم کل هاردو 33 مگابایت میشناسه
امیدوارم درست توضیح داده باشم
بازم منتظر راه حلهاتون هستم
با تشکر
آخرین ویرایش توسط OMIDMOBHAM در تاریخ 05-05-11 انجام شده است
نه دوست عزیز ویندوز روی یه هارد دیگس این هاردی که میگم کل فضاش شده 33 مگابایت در حالی که باید 930 گیگابایت باشه کل مشکل منم همینه که چرا فضای هارد یک ترا شده 33 مگا بایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر نرم افزاری هم نصب میکنم حالیش نمیشه که این این هارد یک ترا فضا داره همشون میگن 33 مگابایت بیشتر نیست.در نتیجه وقتی هم پارتیشن کنم میتونم به اندازه 33 مگابایت فضا استفاده کنم.
از دوستان کسی راه حلی به فکرش نرسید
حداقل بگین چه اتفاقی افتاده
یا چه احتمالی میشه داد
مثلا با فریمور مشکل حل نمیشه؟
نمی دونم با هاردتون چیکار کردین !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط OMIDMOBHAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه با پارتیشن بندی هم مشکل حل نشه ، تنها گارانتی چاره ساز هستش
OMIDMOBHAM (07-05-11)
یعنی هیچ راه دیگه ای نداره ؟
شما یکبار نرم افزار سازنده ی خود هارد پارتیشن بندی و سکتور صفر کنید درست میشه
موفق باشید
Curtis (07-05-11), OMIDMOBHAM (07-05-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks