با برنامه HDTUNE یک بنچمارک از هارد بگیرید و اسکرین شاتش رو بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman721 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه HDTUNE یک بنچمارک از هارد بگیرید و اسکرین شاتش رو بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman721 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بنچمارک کدوم سربرگ ؟!
این برا سربرگ بنچمارک و حالت Read بود
در قسمت سلامتی هم این ارور رو نشون داده ! چه اروری هستش؟!
آخرین ویرایش توسط saman721 در تاریخ 11-07-15 انجام شده است
از نظر سرعت مشکلی ندارد . یعنی طبیعی هست . از قسمت OVERVIEW برنامه HD SENITEL هم یک شات بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman721 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ؟
بفرمایید اینم شات | انتی ویروسم Nod32 هستش | ممنون میشم درمورد اون ارورم یه توضیحی بدین.
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه رسیور خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر
وقتی به PC وصل میکنید . تو دیوایس نتیجر شناسایی میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin_fatmi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام عزیزان
این دو پارتیشن را که با فلش مشخص کردم چطور بازیابی کنم
Click here to view the original image of 800x590px.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام تعمییرات کامپیوتر را یاد بگیرم
اگر کسی هست که میتونه کمکم کنه ممنونش میشم
hoz_iat@yahoo.com
با سلام
در حال حاضر ی هارد سیلیکون A80 دارم و میخوام یه هارد یک ترا (در همین محدوده قیمتی و البته در صورت امکان با هزینه کمتر) بگیرم... دو سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- کمترین میزان خرابی مربوط به کدوم برند و مدل هستش؟
2- کدوم برند و مدل ها دارای برد جدا از هارد هستن؟ چون اکثر خرابی ها مربوط به برد میشه که اگه از هارد قابل جدا شدن نباشه با سوختن برد هارد هم غیر قابل استفاده میشه! (طبق چیزی که شنیدم)
در این خصوص مدل Western Digital My Passport Ultra چطور عمل کرده؟
و چند مدل از بهترین ها رو نام ببرید و پیشنهادتون کدوم مدله؟
با سپاس
1- میزان خرابی فقط برند نیست که تاثیر دارد . نحوه نگهداری - رعایت یکسری نکات و استفاده از پاور مناسب در کامپیوترهای شخصی هم تو خرابی یا عدم خرابی موثر هستند . در کل برند وسترن و سیگیت دو برند اصلی صنعت هارد هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-سیگیت های 2.5 اینچ برد جدا از تبدیل هست .
3- مدل وسترن الترا سرعت بالایی دارد . ولی تبدیل یکسره هست با برد ولی من سه عدد از این هارد دارم که به مدت سه سال همه جا با من هستند .
Last.Surviver (29-07-15)
ممنون از پاسخگویتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- در شرایط نگهداری یکسان و نرمال منظورم بود
2-تموم مدلای سیگیت؟
3-از بس شنیدم گفتن وسترن مدل مذکور بدون هیچ دلیلی دچار مشکل شده جرات ندارم بخرم! در کل در صورت خرابی برد در این مدل نتیجه چیه!؟ تعمیر میشن یا خیر؟ و هزینه نسبت به هاردهای برد جدا چقدره؟ و نظرتون در مورد سیلیکون ها چیه؟ A80 دارم خوبه به نظرم و فکر کنم برد جدا از تبدیله در این مدل درسته؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks