سلام، این خطا ینی چی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام، این خطا ینی چی؟
یک شات اسکرین از وضعیت overview با برنامه Hard Disk Sentinel هم بگیرید .نقل قول:
خدمت شما
سلام
لپ تاپ من به تازگی یه ایرادی پیدا کرده که تو هر 10-20 ثانیه که مشغول کار باهاش هستم حدود 1 ثانیه گیر میکنه و دیلای داره. توری که میره رو اعصاب. بیشترین اذیتش هم هنگام بازی کردن خودشو نشون میده که توی گیم هر چند ثانیه 1 بار گیر میکنه. انواع و اقسام ویندوز رو هم روش نصب کردم چون احتمال میدادم از ویندوز باشه ولی جواب نداد. باز همون گیر کردن رو داره. اسکرین هارد رو هم میذارم اینجا تا دوستان نظر بدن. تو تایپیک که مطالعه میکردم دیدم از آنتی ویروس هم میتونه باشه. مال منم eset smart هست. دوستان اگه میدونید مشکل از چیه خواهشا راهنمایی کنید.
58 تا بدسکتور دارید . باید ببینید برنامه بوت hdd regenator میتونه این بدسکتورها رو ریکاور کنه یا نه .
سلامنقل قول:
یدونه ssd ببند جای هاردت و هارد را تمیز فرمت و ریپیر کن ببند توی یک باکس اکسترنال و از زندگیت لذت ببر
این هارد برای شما هارد بشو نیست :lol:
یعنی این تیک که سیستم داره و هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه از بدسکتوره؟ اینا رو اگه هارد ریجنیتور فیکس کنه احتمالش هست که اون گیر کردن ها درست بشن ؟؟نقل قول:
اول باید ببینید میتونه فیکس کنه یا نه .نقل قول:
سلام دوستان...خسته نباشید ....مشکل کارکرد 100 % disk رو چه جوری بر طرف کنم؟؟؟؟؟؟ویندوزم 8.1 هستش و لپ تاپم پر ویروسه ولی میدونم که مشکل از ویروس نیست چون قیل از ویروسی شدن این مشکلو داشتم و خودم میتونم سازنده ویروس هستم این ویروس هایی که دارم آسیبی به هارد نمیرسونه ولی نیدونم چرا عملکردش 100 % هستش....خیلی هم صدا میده...تست bad sector هم انجام دادم ولی هیچ بد سکتوری نداشت...راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه..
با سلام و عرض خسته نباشید
من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه رسیور خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر
وقتی به PC وصل میکنید . تو دیوایس نتیجر شناسایی میشه یا نه ؟نقل قول:
سلام
قصد خرید یه هارد اکسترنال مقاوم در برابر ضربه از برند ای دیتا یا سیلیکون دارم... ولی واسم مهمه که برد و تبدیل جدا از هم باشن
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
تمام مواردی مثل ضد ضربه و ضد آب بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد . به نظرم یک هارد سیگیت بگیرید با یک کیف مناسب که در برابر ضربه محافظت بشه .نقل قول:
بله واس همین از لفظ "ضد ضربه" استفاده نکردم! ولی هاردی مثل A65 سیلیکون تو ضد آب بودن خوب کارده... که واسه من ضد آب بودن مهم نیست.نقل قول:
ولی اینکه در برابر ضربه مقاوم باشه مهمه... از این نظر اگه نگاهی به تست ها کرده باشید عملکرد خوبشون رو خواهید دید... در کل خواستم بدونم A80 و A65 و مدل های به اصطلاح ضد ضربه Adata برد و تبدیل جدا از هم دارن یا خیر... ممنون میشم این مورد رو توضیح بدید.
هاردشون اکثرا سامسونگ یا هیتاچی هست و برد مبدل جدا میشه .نقل قول:
سپاس از پاسخگوییتون... راستی در کل هاردهای هیتاچی عملکردشون چطوریاس؟ من لپ تاپم گیمینگ ام اس آی هست با هارد هیتاچی 7200نقل قول:
بالای 10 عدد خرابش رو دارم که از لپتاپ هایی که هاردشون هیتاچی بوده باز کردم .نقل قول:
:1. (27)::1. (27)::gasp::surprised:نقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید.
یکی از دوستان من یه هارد دیسک اینترنال داره که روی PC خونشون بوده. به صورت اتفاقی یک روز ویندوزی که روی این درایو بوده، بالا نمیاد، یعنی وقتی سیستم رو روشن می کنه تو همون مرحله بوت هارد دیسک شناخته نمیشه. چون اطلاعات مهمی روی هارد دیسک هست میخواستن ببینن که میشه این اطلاعات رو بازیابی کرد و یا هارد قابل تعمیر هست.
ممنون...:11():
الان این هارد در بایوس شناسایی میشه یا نه ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
من 2هارد 80 دارم و چند وقتی است که هاردی که در آن ویندوز وجود ندارد اطلاعات در آن paste میشود ولی در بعضی مواقع بعضی فیلم ها و سریال هایی که در آن کپی کرده ام به هارد دیگر و یا در فلش کپی نمیشود و در حال کپی کردن و در وسط کپی متوقف میشود،لازم به ذکر است اطلاعات در خود هارد کپی و کات میشود ولی در هارد یا فلش دیگر کپی نمشود در بعضی مواقع.(فقط برای بعضی فیلم ها یا سریال هایی که در هارد دارم اتفاق افتاده است و برای همان فایل مشکل تکرار میشود)
میخواستم بدونم چطور میتونم این مشکلو رفع کنم؟!
از وضعیت هارد مورد نظر با برنامه hd senitel و قسمت overview شات بگیرید .نقل قول:
lممنون از پاسختوننقل قول:
برنامرو دانلود کردم و از قسمت overview شات گرفتم
لازم به ذکره که درایوهایی که باهاش به مشکل برخوردم درایوهای g , h هستند که یک هارد 160 گمونم هستند خودم بعدا وصل کردمش که دو تا پارتیشنش کردم
اینم لینک عکس شات
شات اون یکی هارد رو بگذارید .نقل قول:
شات هردو هاردهنقل قول:
هارد1: درایوهای c,d,e,f
هارد2: درایوهای g,h
اینم شات از شات درحال کپی با برنامه تراکپی که در همین حال مونده و کپی نمیکنه
سلام خسته نباشید.دوستان من به یه مشکلی برخورم ممنون میشم راهنماییم کنید
سیستم من یه مدت هنگ میکرد بد اون صفحه ابی معروف میومد و ریست میشد.دمای قطعات هم چک کردم عادی بود.
خواستم ویندوز عوض کنم یکی دو بار اول وسط نصب این ارور رو میداد error code: 0x8007048f .
الان دیگه اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و هیچ کدوم از درایوها رو نشون نمیده.
الان ممنون میشم بگین چیکار کنم.
نمیخوام اطلاعات هارد هم پاک بشه.
نباید هم کپی کنه . پر از بدسکتور هست .نقل قول:
- - - Updated - - -
کابل ساتا و برق هارد رو عوض کنید . اگر باز شناسایی نشد باید ببرید برای ریکاورینقل قول:
[QUOTE=AMD>INTEL;330099]نباید هم کپی کنه . پر از بدسکتور هست .
- - - Updated - - -
الان یعنی هارد من به فنا رفت؟!
یعنی با فیلما و سریالام باید خدافظی کنم؟!
راه حلی ندارید که بتونم استفاده کنم بتونم کپی بگیرم؟!
[QUOTE=mani_wittyboy;330173]با برنامه hdd regenator ببین میتونه کاری کنه یا نه .نقل قول:
[QUOTE=AMD>INTEL;330176]مرسی از پاسختوننقل قول:
من این برنامرو میگیرم و امتحان میکنم : فقط باید چیکار کنم با برنامه؟!
و ی سوال داشتم اگ هاردو کلا فرمت کنم بدسکتوراش از بین میره یا ربطی نداره؟!
[QUOTE=mani_wittyboy;330206]خیر . این برنامه بصورت بوتیبل هست . شروع میکنه به چک کردن هارد و سعی میکنه بد سکتورهارو ریکاور کنه .نقل قول:
[QUOTE=AMD>INTEL;330207]ممنون از وقتی که برام گذاشتیننقل قول:
در هارد معیوب 1 بد سکتور پیدا کرد و اونو ریکاور کرد میخواستم بدونم الان مشکل هارد حل شده؟!
[QUOTE=mani_wittyboy;330219]باید تست کنید . شما دو هارد 160 دارید ؟نقل قول:
[QUOTE=AMD>INTEL;330223]بلهنقل قول:
هارد دوم که ویندوز توشه هم دارم اسکن میکنم خیلی طول کشیده کند پیش میره
هنوز تست نکردم بهتون نتیجرو اطلاع میدم بازم ممنون
[QUOTE=mani_wittyboy;330231]یکی از هاردهاتون وضعیت خیلی بدتری داشت . فکر کنم همین باشه که دارید اسکن میکنید . بعید میدونم این رو بشه کاری کرد .نقل قول:
سلام. ببخشید که پاسخ خیلی طول کشید. هارد دیسک پیش خودشون نبود.نقل قول:
خیر در بایوس هم شناخته نمیشه....
:11():
باید مشکلش دقیق بررسی باشه . ممکنه هم مکانیکال باشه هم از بردش باید به تعمیرکار هارد نشون بدید .نقل قول:
جاسم جان هارد دیسک موقع روشن کردن سیستم صدای غیر طبیعی ندارد ؟نقل قول:
با سلام
یه مشکلی که برام پیش اومده
یه هارد maxtor 500 GB حدود 6 ساله دارم باهاش کار میکنم
هفته گذشته رم کامپیوتر سوخت
چندین بار حین نصب ویندوز ریستارت شد سیستم
البته قبلش از همه اطلاعاتم بک آپ گرفتم
حالا رم رو عوض کردم سیستم مشکلش حل شد
هارد تو بوت اول ویندوز شناسایی میشه ولی روش ویندوز نصب نمیشه رو یه هارد دیگه ویندوز نصب کردم و با هر دو هارد سیستم رو روشن کردم ولی سرعت سیستم به شدت کند شد یعنی تا ویندوز اومد بالا 30 دقیقه طول کشید
ولی زمانی که هارد رو جدا میکنم سیسم حالت طبیعی خودشه
اومدم از طریق HDD Regenerator بد سکتوراشو رفع کنم
بعد از اینکه بوت کامل میشه و هاردو انتخاب میکنم میره واسه فرمت و تعمیر تقریبا بعد از 158 mb اول پیغام میده هارد در دسترس نیست چند بار امتحان کردم تا همینجا گیر کرد و همین پیغامو داد
اسکن هم که کرد تا 158 میره بعد از اون تا آخرش میگه خرابه
این هارد با این توصیف قابل تعمیر هست یا بدمش اوراقش کنن اگه راهی و امیدی برای تعمیر هست بگین
این هارد با این شرح وضعیتی که شما گفتید وضعیت خوبی ندارد . قابل تعمیر نیست . فقط بردش ارزش دارد .نقل قول: