سلام دوست عزیز ,
احتمالا اطلاعاتت برگرده ولی اگه بخوایی کل اطلاعاتت برگرده هزینه اش خیلی زیاد میشه تقریبا" در حدود 100 الی 150 هزار تومان شایدم بیشتر ولی اگه چند تا فایل بخوایی و مسیرش رو بدونی در حدود 50 الی 80 هزار تومان باشه !
اینم بگم که اطلاعاتت رو بدون نرم افزاری برات بر میگردونم من از دستگاه پی سی 3000 استفاده می کنم که 8 میلیون پولش هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه
اگه توجه کرده باشی و مطالب بنده رو در مورد هاردها کامل خوانده باشی متوجه میشی که گفتم هاردهایی 500 مکستور و سیگت چنین مشکلاتی دارن
1 - ( 30% ) هاردت بدسکتور فیزیکی پیدا کرده
2 - ( 20% ) از نرم افزاری که استفاده کردی بدترش کرده ( HDD Regenerator 1.7 ) چنین مشکلی با این برنامه به سر منم آمده
3 - ( 75% ) درایو C هاردت که دستور میگیره روشن بشه و هارد رو چک کنه مشکل پیدا کرده و حل این مشکل تنها با دستگاه پی سی 3000 امکان پذیر هست
4 - ( 25% ) با جابجایی هارد ها درست میشه
ببین دوست عزیزم اینکارو که میگم بکن
اگه رو هارد خرابت ویندوز داری احتمالا بشه کاری کرد به شرطی که از روش زیر استفاده کنی
سیستم رو ریستارت کن و دگمه بوت منو رو بستگی دارهمادربوردت چی باشه متغیره پیدا کن
وقتی سیستم روشن شد دگمه مربوط به بوت منو رو بزن تا بخش بوت منو بیاد بالا و هارد خراب رو انتخاب کن و بزار با ویندوز اون بیاد بالا بعد احتمالا" اینجا بتونی هارد جدید و خرابت رو ببینی و اطلاعاتش رو کپی برداری
و اگه ویندوز رو هارد خرابت نداری سیستم رو خاموش کن و برق هارد خراب رو بکن تا روشن نشه بعد سیستم رو روشن کن و بزار بره به ویندوز بعد که رفت ویندوز سیستم رو به حالت خواب زمستانی دربیار ( هایبرنت ) اگه مادربوردت ابیت باشه بهتره بزاری در حالت stand by اخه این نوع مادربوردها در این گزینه شبیه گزینه خواب زمستانی عمل می کنند و سیستم رو خاموش می کنند و مثل بقیه روشن نمی مونند و کابل برق هارد رو وصل کن و سیستم رو روشن کن بعد اگه هارد رو شناخت که شناخت اگه نشناخت برو Device Manager یکبار بزن رفلش شه و سخت افزاری جدید رو بشناسه اگه ایم موقع آرود که 50% میتونی اطلاعاتت رو برداری اگه نه خواستی بفرست واسم یک نگاهی بهش بندازم
موافق باشی
Bookmarks